Moș Crăciun a adus daruri copiilor din toată lumea. Cum l-au primit cei mici: ”Sunt prea fericită!”

Ultima actualizare: 25-12-2021 19:59

Minunata veste a Nașterii Domnului ne-a adus împreună, după un an greu, care ne-a învățat să prețuim ce avem.

Mulți am fost departe de familii și oameni dragi, iar bucuria regăsirii este mai mare ca niciodată în aceste condiții. Peste noapte a venit și Moșul încărcat de cadouri. Copii l-au pândit și câțiva chiar au reușit să-l întâlnească pe simpaticul bătrânel.

Acum, după ce și-au primit darurile, le spun fericiți părinților că au avut dreptate: Moș Crăciun există și ne aduce mereu speranță și iubire pentru un an întreg.

Cutiile împachetate cu grijă de spiridușii Moșului și aranjate frumos sub brad s-au transformat rapid în mormane de ambalaje aruncate peste tot. Nerăbdători să vadă ce au primit, cei mici le-au desfăcut rapid.

Moș Crăciun e magic, iar dovada este în bucuria celor mici. Iată cum au reacționat aceste două surioare din Alba când și-au văzut cadourile.

Copil: ”Sunt prea fericită! Mi-a adus toate cadourile pe care mi le-am dorit. Mulțumesc Moș Crăciun! Te iubesc!"

Ceva mai somnoros, Luca abia a mai avut glas să se bucure când a văzut ce se ascundea sub bradul lui.

Iar Ana, a avut grijă să lase mâncare pentru Moș Crăciun, dar nu i-a uitat nici pe renii Moșului, care au tras cu greu sania încărcată cu daruri.

David, în schimb, s-a "luptat" cu cadoul care era mai mare decât el.

Deși a încercat să vină tiptil, fără să fie auzit, mulți copii l-au prins pe Moș în fapt.

Ca să ajungă la toți copiii, Moșul a parcurs în total aproape 290.000 de kilometri, dar toată alergătura a meritat, pentru bucuria copiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO