Mesajul văduvei unui maratonist perfect sănătos, răpus de COVID. „Să nu credeți că sunteți invincibili”

Ultima actualizare: 13-01-2021 21:30
Mesajul văduvei unui maratonist perfect sănătos, răpus de COVID. „Să nu credeți că sunteți invincibili”
Facebook.com

Un maratonist de 54 de ani, perfect sănătos, a murit de COVID, infectându-se la momentul când se pregătea pentru al treilea maraton. „Nimeni nu e invincibil în fața bolii” spune soția acestuia.

 

Graham Griffin, un sportiv de 54 de ani, a murit luna trecută, după ce a fost internat timp de 50 de zile, luptându-se cu coronavirusul. În tot acest timp, bărbatul din localitatea Wisbech, Marea Britanie, a fost conectat la ventilator.

Graham Griffin avea trei copii și era împreună cu soția lui, Ann, de 38 de ani, încă din adolescență, relatează publicația „The Sun”.

Bărbatul de 54 de ani avusese un stil de viață echilibrat, nu bea, nu fuma, și se antrena pentru a treia probă de maraton la care urma să participe.

Soția lui, cu care s-a căsătorit în 1996, a atras atenția cât de perfid poate fi COVID-19.

„Sunt foarte supărată pe oamenii care cred că virusul nu-i va afecta sau că sunt prea tineri să sufere de pe urma acestuia. Oricine se poate infecta, indiferent de vârstă ori condiție fizică. Nu credeam nicio clipă că mi-aș pierde soțul, dar iată că am ajuns în situația aceasta. Vă transmit tuturor să nu credeți că sunteți invincibili. Protejați-vă pe voi și familiile voastre” a spus văduva sportivului răpus de coronavirus.

graham griffin familie

Graham Griffin s-a îmbolnăvit în octombrie, s-a simțit rău timp de nouă zile acasă, iar apoi a fost internat în spital. 45 de zile a zăcut în terapie intensivă iar situația i s-a agravat rapid, începând cu pneumonie, iar apoi urmând cedarea organelor, ambii plămâni și rinichii.

„El era mai în formă decât persoane de două ori mai tinere ca el” a mai spus Ann, care nu a apucat să-și ia rămas bun de la soțul ei. I-a văzut agonia de pe patul de spital, doar printr-o aplicație video.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO