Medic din Rusia, „căzut” de la fereastra biroului său în timpul unei conferințe. Ce suspectează autoritățile

Dată publicare: 27-04-2020 09:24
Dată actualizare: 27-04-2020 09:37


medic

Un renumit doctor din Rusia „ar fi căzut” de la fereastra biroului său, de la o înălțime de aproape 15 metri, în timpul unei conferințe, după ce i s-a comunicat că spitalul ei va fi forțat să preia pacienți infectați cu noul virus.

Yelena Nepomnyashchaya, în vârstă de 47 de ani, s-ar fi opus categoric deciziei, din cauza unei „lipse acute” de echipamente de protecție pentru cadrele medicale, transmite Daily Mail.

În prezent, femeia luptă pentru viața sa, aflându-se la terapie intensivă, însă medicii „refuză să vorbească” despre șansele ei de supraviețuire.

În timpul accidentului, medicul s-ar fi aflat într-o discuție cu ministrul regional al Sănătății din Krasnoyarsk, Boris Nemik.

Adjunctul șefului guvernului regiunii Krasnoyarsk, Aleksey Podkorytov, a susținut că motivul căderii doctoriței ar fi putut avea alte explicații decât cele relatate de presa locală.

„Atât de multe lucruri s-ar fi putut întâmpla. Poate fi din cauza faptului că este primăvară, din cauza stresului general, ceva din familia ei. Este greu de spus ce s-ar fi putut întâmpla. Nu s-a întâmplat nimic extraordinar în timpul convorbirii, fiind doar de rutină”, a transmis acesta.

În urma incidentului, autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sursa: Bianca Chirila


VIDEO PROTVPLUS.RO