Horoscop săptămâna 9 - 15 septembrie 2024. Mercur intră în Fecioară și aduce atenție la detalii pentru zodii

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Săptămâna 9-15 septembrie este marcată pe plan astroologic de intrarea lui Mercur în Fecioară și apoi aspectele pe care le face Planeta comunicării cu Marte.

Horoscop Berbec săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Mercur, planeta comunicării, își face intrarea în zodia Fecioară, pe 9 septembrie, și atenția nativilor Berbec se îndreaptă spre organizarea activităților de muncă, rutinei zilnice, sănătății. Berbecii se vor concentra pe rezolvarea unui context profesional, vor avea o gândire analitică.

În partea a doua a săptămânii, aspectele care se formează între Mercur și Marte, guvernatorul lor, invită la acțiune și-n planul domestic, cu intițiative și îmbunătățiri, care pot aduce beneficii pe termen lung.

De asemenea, Berbecii vor avea tendința să se lanseze în mai multe proiecte deodată, să meargă pe mai multe căi și este nevoie de gestionarea resurselor pe care le au.

Citește și
neti sandu
Horoscop 6 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate primi un cadou sau un premiu
Mesajul surprinzător al lui Vladimir Putin pentru poporul rus. De ce se teme liderul de la Kremlin

Săptămâna aduce ocazia unor schimbări importante în planul profesional și este un moment favorabil pentru a pregăti strategii noi.

În planul relațional, Venus, planeta iubirii, aduce armonie în cuplu. În ultima zi a săptămânii, nativii singuri ar putea întâlni o persoană cu care să înceapă o relație.

Horoscop Taur săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Taur, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 9 septembrie, în zodia Fecioară, pe sectorul sentimental, aduce atenție la detalii și clarificarea unor sentimente. Pentru că Mercur este guvernatorul casei banilor, Taurii vor dori, în perioada următoare, să-și consolideze situația financiară, să ia decizii bune pe termen lung.

În partea a doua a săptămânii, Marte și Mercur își unesc forțele și le aduc nativilor Taur soluții la probleme, organizare, implicare și gestionarea unor situații în planul sentimental. Dacă vor reuși să comunice deschis și să fie corecți, nativii Taur vor avea numai de câștigat, iar lucrurile se vor aranja mai bine decât stabilesc ei.

Spre finalul săptămânii se activează sectorul principiilor și credințelor. Luna în tranzit prin zodia Capricorn aduce impulsul de a-și reconstrui obiectivele, iar nativii Taur să reflecteze la direcția spre care își doresc să se îndrepte din punct de vedere profesional și al creșterii personale.

În weekend, Taurii pot întâlni pe cineva special prin intermediul grupurilor pe care le frecventează, dacă ies cu prietenii la evenimente.

Horoscop Gemeni săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Gemeni, intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, din 9 septembrie, în zodia Fecioară, în sfera casei și vieții de familie, aduce preocupări pentru rezolvarea unui context locativ, prin atentie la detalii, comunicare și negocieri.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte formează un aspect armonios, care aduce rezolvare într-o chestiune financiară, legată de investiții pe care nativii doresc să le facă în perioada următoare. Se pot negocia și sume de bani, salariul sau o colaborare.

În ce privesc intențiile legate de casă, administrarea unor bunuri sau întemeierea unei familii, nativii pot să aibă parte de dezamăgiri, dacă au așteptări prea mari. Jupiter îi ajută pe nativi în planurile pe termen lung, dar îi și dispersează în mai multe căi.

La finalul săptămânii, tranzitul Lunii prin sectorul intereselor financiare, aduce preocupări pentru acest aspect în perioada următoare, mai ales dacă vor fi cheltuieli mai mari.

În planul sentimental, nativii Gemeni sunt deschiși datorită celor doi benefici Venus și Jupiter, care formează un aspect armonios și invită la experiențe în cadrul sferei amoroase.

Horoscop Rac săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Rac, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, pe 9 septembrie, le aduce comunicare și interacțiune eficientă, analize gândite rațional și o mai bună organizare în tot ce ține de sarcinile la serviciu. De asemenea, nativii Rac vor analiza informațiile primite și sunt susținuți de planul astral în prezentarea unor planuri, strategii, proiecte, acumulare de cunoștințe.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte, în tranzit prin casa personalității, își unesc forțele și aduc impulsul implicării în proiecte care să îi pună în valoare.

Spre finalul săptămânii, când Luna, guvernatoarea lor, ajunge în casa relațiilor, urmează două zile cu clarificări și nativii vor aborda serios problemele din relație, cu scopul rezolvării unor neînțelegeri, pentru a se așeza pe baze trainice, așa cum își doresc, să simtă siguranță emoțională.

În weekend, Racii își doresc să iasă din zona de confort, să facă ceva diferit, să-și lărgească orizonturile. De asemenea, planul amoros se poate activa grație unui aspect care se formează între cei doi benefici: Venus și Jupiter, care le pot readuce în cale persoane din trecut.

Horoscop Leu săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Leu, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, din 9 septembrie, pe sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă îi va ajuta în organizarea și planificarea finanțelor. Se pot negocia contracte, nativii comunică eficient și știu să se pună în valoare, să scoată în față ce îi ajută.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte formează un aspect armonios, care poate ajuta în rezolvarea unor probleme, pregătirea unor planuri, pe care să le lanseze atunci când Marte va începe să le traverseze zodia. De asemenea, Leii își pot pune în practică ideile, să obțină o colaborare, de pe urma căreia să câștige mai mult. Deși pot să apară și provocări de natură financiară, Leii sunt sfătuiți să nu renunțe la un vis/plan/proiect, pentru că au mari șanse de reușită.

Finașul de săptămână aduce preocupări pentru relația de cuplu și explorarea unor modalități noi, originale, de a petrece timpul. Și aspectul armonios, care se formează între cei doi benefici Venus și Jupiter, poate aduce conexiuni profunde cu persoana iubită sau oportunitatea de a intra într-o relație nouă.

Horoscop Fecioara săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Fecioară, intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, din 9 septembrie, pe casa personalității, le aduce o comunicare clară, atenție la detalii, organizare și pregătirea unor planuri precise de viitor.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte formează în aspect armonios, care le imprimă Fecioarelor multă energie, curaj și determinare în urmărirea obiectivelor. Așadar, mulți dintre nativi vor începe proiecte noi, pregătesc strategii, au loc dialoguri și negocieri. De asemenea, este posibil să primească ajutor de la prieteni.

Spre finalul săptămânii, pot să apară unele conflicte de idei cu superiorii. Este de preferat să nu se lanseze în prea multe proiecte, pentru că nu le pot duce.

Weekendul aduce aventuri romantice, dialoguri în sfera amoroasă, dar pe care le vor aborda realist, practic și vor ține foarte mult cont de ce simt în raport cu o situație, care i-a tensionat o perioadă mai mare de timp.

Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios duminică, semn că sunt șanse de a relansa o relație sentimentală.

Horoscop Balanță săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Balanță, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin Fecioară, din 9 septembrie, activează sectorul izolării, frământărilor și trecutului, care amplifică introspecția și analiza și îi ajută pe nativi să-și structureze gândurile, să vadă mai clar niște situații.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte formează un aspect armonios, de susținere și le oferă energie și determinare să pregătească un plan, să transforme niște idei, pe care le-au ținut ascunse, să le pună în practică.

Spre finalul săptămânii, cu Luna în tranzit prin sectorul vieții de familie, nativii își vor concentra atenția pe familie, casă, patrimoniu și relația cu părinții. Apoi, în a doua zi de weekend, se activează sectorul distracției, flirtului, aventurilor și aceștia simt o dorință puternică să facă ceva diferit.

Cei doi benefici, Venus și Jupiter, în aspect armonios, aduc oportunități în dragoste și relație, o comunicare armonioasă, înțelegere și stingerea unor conflicte.

Horoscop Scorpion săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Scorpion, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, în 9 septembrie, pe sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor, le aduce dialoguri, analize și preocupări pentru implementarea unor idei.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte formează un aspect armonios, care susține demersurile profesionale ale nativilor, clarifică diferite aspecte ale vieții și ajută în special la a-și da seama ce este important pentru ei.

Spre finalul săptămânii, tranzitul Lunii prin casa comunicării, le aduce preocupări pentru învățarea unor lucruri noi, concentrare pentru perfecționare, să-și demonstreze sau îmbunătățească abilitățile. De asemenea, Scorpionii își pot stabili obiective pentru dezvoltarea profesională.

Preocupări pentru casă și familie intervin în weekend, când este posibil să apară situații neașteptate.

Cei doi benefici Venus și Jupiter își unesc forțele și aduc energie și armonie, reconectare cu partenerul, lărgirea cercului de prieteni și participarea la diverse evenimente, unde pot să lege conexiuni profesionale noi.

Horoscop Săgetător săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Săgetător, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, în 9 septembrie, în sfera profesională, îi ajută să-și organizeze activitățile mult mai eficient, să-și revizuiască niște planuri, care să le aducă beneficii pe termen lung.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte își unesc forțele într-un aspect armonios, care le pot aduce mai mulți bani dintr-un proiect, dacă știu să negocieze sau să se pună mai mult în valoare. De asemenea, este un moment favorabil să obțină un acord, un act oficial, o aprobare, să se rezolve un context financiar, să stingă o datorie.

Spre finalul săptămânii, intervin preocupări financiare, mai ales că Luna traversează zodia Capricorn și nativii vor avea o abordare responsabilă și eficientă. Unii dintre nativi și-au învățat lecțiile și acum au mai mult grijă în administrarea sumelor pe care le dețin.

În ultima zi a săptămânii apar deplasări neașteptate și oportunități de a se întâlni cu persoane care le pot schimba orizonturile, viziunea asupra vieții.

Cei doi benefici Venus și Jupiter formează un aspect armonios și le oferă ocazia să lege conexiuni cu partenerul de cuplu, să evolueze împreună cu acesta, să pregătească planuri împreună.

Horoscop Capricorn săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Capricorn, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în 9 septembrie, în sectorul pregătirii profesionale, studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor și cunoașterii, le oferă șansa să exploreze domenii de interes pentru aceștia, să se perfecționeze profesional. Gândirea eficientă și învățarea sunt activate și toate activitățile care implică cunoaștere și studiu.

În partea a doua a săptămânii, Mercur și Marte își unesc forțele într-un aspect armonios, care pot să ofere motivație nativilor să progreseze într-un proiect, lucrare, prezentare, susținere de examen și să înregistreze succese.

Spre finalul săptămânii, tranzitul Lunii prin zodia nativilor aduce multă responsabilitate și disciplină și invită la preocupări pentru proiectele personale. La serviciu, nativii își pot consolida poziția.

În weekend, când Luna traversează zodia Vărsător, apar preocupări financiare, cheltuieli neprevăzute și idei originale de a face bani.

Cei doi benefici Venus și Jupiter își unesc forțele și aduc armonie, înțelegere, crearea unor legături cu oameni importanți de la serviciu sau cu putere de decizie, care îi vor ajuta să evolueze.

Horoscop Vărsător săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Vărsător, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, pe 9 septembrie, în sectorul intereselor financiare, transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce îi ajută în clarificarea unor chestiuni care țin de aceste domenii.

În partea a doua a săptămânii, Marte și Mercur formează un aspect armonios, care le scoate în evidență abilitățile, creativitatea, comunicarea și interacționarea cu cei cu care desfășoară activități.

Spre finalul săptămânii, cu Luna în tranzit prin zodia Capricorn, prin sectorul subconștientului, izolării și frământărilor interioare, nativii Vărsător pot avea niște revelații și au ocazia să se reinventeze, să găsească soluții să se conecteze la nevoile și dorințele lor, să-și îmbunătășească relațiile cu ceilalți, să se reechilibreze.

În weekend, cu Luna în Vărsător, în zodia lor, nativii au nevoie să se exprime, să fie independenți, să exploreze domenii noi de interes pentru ei, să facă impresie, să iasă din zona de confort și să-și manifeste individualitatea.

Cei doi benefici Venus și Jupiter își unesc forțele și ajută în reconectarea cu partenerul sau favorizează aventurile/întâlnirile romantice. Vărsătorii sunt deschiși sau se fac remarcați ușor de persoane care le oferă atenție.

Horoscop Pești săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Pentru nativii Pești, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, din 9 septembrie, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, le aduce o perioadă bună pentru dialoguri, clarificări, negocieri, încheieri de contracte. Multe probleme își pot găsi rezolvarea dacă sunt abordate direct și deschis.

Mercur și Marte își unesc forțele într-un aspect armonios, care scoate în evidență creativitatea și valorificarea unor talente.

Spre finalul săptămânii, cu Luna în tranzit prin zodia Capricorn, prin sectorul prietenilor și grupurilor pe care le frecventează, nativii Pești vor fi determinați să se conecteze cu persoanele cu care au aceleași valori, să-și consolideze poziția într-un proiect pe care-l au în desfășurare.

Cu Luna în Vărsător, în weekend, nativii Pești vor avea universul interior răscolit. De asemenea, Peștii pot pune la cale un proiect, să exploreze orizonturi noi. Posibil să se reactiveze niște suferințe mai vechi, dar dacă vor știi să redirecționeze energia spre ceva constructiv, vor reuși să se reechilibreze.

Cei doi benefici Venus și Jupiter formează un aspect armonios și crează o atmosferă pozitivă în familie, în relațiile cu părinții. Dacă sunt singuri, simt că se pot deschide către o nouă poveste de iubire.

Articol recomandat de sport.ro
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Citește și...
Horoscop 7 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să fie precaută. Ar putea avea parte de surprize neplăcute
Horoscop 7 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să fie precaută. Ar putea avea parte de surprize neplăcute

Horoscop 7 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu surprize. O să facem și treabă, o să ne și distrăm c-avem nevoie de diversitate, să scăpăm de stresul acumulat.

Horoscop 6 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate primi un cadou sau un premiu
Horoscop 6 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate primi un cadou sau un premiu

Horoscop 6 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. E genul de zi în care vrem să-mpăcăm pe toată lumea, știți cum e, ca să fie și cine apreciază bine, cine nu, nu!  

Horoscop 5 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie, sfera comunicării cu șefii e mai degajată
Horoscop 5 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie, sfera comunicării cu șefii e mai degajată

Horoscop 5 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu vești bune. O să ne-nțelegem cu niște recompense că poate abia acum se contorizează cât am lucrat și cum și or să fie stimulente pentru mai departe.

Horoscop 4 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate propune ceva nou de lucru
Horoscop 4 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate propune ceva nou de lucru

Horoscop 4 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi condimentată. O să ne străduim să-mpăcăm pe toată lumea și să ne achităm de toate obligațiile ca să ne meargă și mai bine pe toate planurile.

Horoscop 3 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Lună Nouă cu vești amestecate pentru zodii
Horoscop 3 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Lună Nouă cu vești amestecate pentru zodii

Horoscop 3 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Lună Nouă, cu vești amestecate. E bine să ducem, îndrăzneți, la bun sfârșit proiectele mai vechi ca să ne lansăm pe o altă orbită de succes, că resurse avem cât cuprinde.

Recomandări
Inundațiile cuprind toată Moldova. O mașină cu doi copii mici a căzut într-o groapă căscată în centrul Sucevei
Inundațiile cuprind toată Moldova. O mașină cu doi copii mici a căzut într-o groapă căscată în centrul Sucevei

Județele Vaslui și Iași se confruntă cu inundații, după ploile torențiale care au afectat regiunea. Mai multe drumuri și terenuri au devenit impracticabile.  

Cod roşu de viituri pe râurile Bârlad şi Prut, până marţi. Alerte portocalii şi galbene, pe cursuri din Moldova
Cod roşu de viituri pe râurile Bârlad şi Prut, până marţi. Alerte portocalii şi galbene, pe cursuri din Moldova

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o nouă atenţionare Cod roşu de viituri, valabilă până marţi la prânz pe două râuri din judeţele Galaţi şi Vaslui.

Fostul premier Ludovic Orban: ”Am luat decizia de a intra în competiţia pentru alegerea preşedintelui României”
Fostul premier Ludovic Orban: ”Am luat decizia de a intra în competiţia pentru alegerea preşedintelui României”

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat luni că a luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte al României.