Horoscop săptămâna 5 - 11 august 2024. Mercur retrograd, Venus în Fecioară și alte aspecte care influențează zodiile

zodii horoscop
Shutterstock

Săptămâna 5-11 august 2024 este încărcată de evenimente astrologice: Mercur retrograd, Venus intră în Fecioară, iar Soarele și Jupiter formează un aspect armonios.  

Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 august 2024

Contextul astral al săptămânii aduce evenimente importante pentru nativii Berbec în planul profesional, privind activitățile și rutina zilnică, dar și starea de sănătate.

Așadar, pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă cu reevaluări ale activităților profesionale. În planul sănătății este un moment bun pentru începerea unei diete sau adoptarea unui regim de viață sănătos. Atenție la detalii și perfecționare, caracteristice zodiei Fecioare, care pot influența munca în perioada următoare!

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară și aduce șanse, oportunități și protecție la locul de muncă sau în găsirea unui alt serviciu. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, dar și programul sau sarcinile.

Citește și
Ce spune despre România un german care a vizitat toate cele 44 de țări din Europa. A făcut un top cu cinci favorite

În partea a doua a săptămânii, Soarele și Jupiter formează un aspect armonios, care aduce multă energie și le amplifică nativilor Berbec încrederea, să comunice, să exploreze și să abordeze deschis tot ce vine spre ei. Ziua de 7 august este o zi favorabilă comunicării eficiente și facilitează luarea unor decizii importante, care privesc activitățile profesionale și semnarea unui contract.

Horoscop Taur săptămâna 5 - 11 august 2024

Contextul astral al săptămânii aduce evenimente importante pentru nativii Taur în planul sentimental și al relației cu familia.

Astfel, pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă cu revizuiri în planul amoros, în relațiile cu copiii pentru nativii părinți, dar și privind un proiect creativ sau programarea unui sejur, întâlnirea cu o persoană cu care nativii flirtează de ceva timp.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară și aduce șanse, oportunități în planul iubirii, iar întâlnirea celor două planete, Mercur și Venus, guvernatoarea nativilor, din partea a doua a săptămânii, poate să îmbunătășească situația în planul amoros, prin comunicare și clarificarea unor lucruri.

De asemenea, la finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios, care ajută în rezolvarea unor chestiuni care țin de casă, familie și bunurile patrimoniale.

Horoscop Gemeni săptămâna 5- 11 august 2024

Registrul astral al săptămânii analizate le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni, care țin de familie, dar și privind sfera sentimentală, unde lucrurile se pot schimba.

Astfel, pe 5 august, Mercur, guvernatorul nativilor, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă cu reevaluări și revizuiri legate de casă, administrarea unor bunuri, reparații care au fost amânate, dar și privind relațiile cu familia, întâlniri cu rude pe care nativii nu le-au mai văzut de o perioadă mai mare de timp.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară și aduce o îmbunătățire a condițiilor și confortului în casă, începerea unei reamenajari. De asemenea, Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit și aduce discuții despre casă și familie, organizarea unei întâlniri cu rudele.

La finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios, care aduce o comunicare bună, rezolvarea unor neînțelegeri, aplanarea unor conflicte și punerea pe roate a unui proiect, pe care nativii doresc să-l lanseze în perioada următoare.

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 august 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Rac preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, financiare, birocratice, deplasări, negocieri și întâlniri importante în sfera profesională.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă cu reevaluări și revizuiri, analizarea unor situații, clarificarea unor probleme în sfera relației de cuplu, dar și privind relațiile de natură profesională. Se pot spune lucrurilor pe nume și nativii să încerce să lămurească niște aspecte.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară și aduce oportunități prin informații utile, vești, care îi pot ajuta în diverse demersuri, negocieri favorabile și acumulare mai ușoară a cunoștințelor. De asemenea, Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, în sectorul comunicării și favorizează încheierea unui contract, o negociere.

La finalul săptămânii se formează un aspect astrologic armonios între Soarele, în tranzit prin casa banilor, și Jupiter, din casa subconștientului, și este posibil să le aducă intuiție și inspirație în luarea unor decizii privind banii și administrarea acestora.

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 august 2024

Contextul astral al săptămânii analizate le aduce nativilor Leu preocupări pentru sfera financiară, suplimentarea veniturilor și inițierea unor negocieri.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă cu revizuiri privind administrarea banilor pe care îi câștigă. Posibil unele planuri să fie date peste cap, în urma unor decizii, pe care Leii le iau, legate de găsirea unui echilibru între încasări și cheltuieli. Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară și până pe 29 august aduce oportunități de suplimentare a veniturilor, dar și de valorificare a potențialului. De asemenea, Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, în sectorul finanțelor și ajută într-o negociere.

La finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios, care aduce dialoguri cu prietenii privind începerea unor proiecte, implicarea în campanii umanitare sau în proiecte, care să le aducă satisfacții profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 5 - 11 august 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru planurile personale de viață și luarea unor decizii în sfera relațională.

Pe 5 august, Mercur, guvernatorul lor, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă de autoanaliză și revizuire a planurilor de viitor. Posibil nativii Fecioară să inițieze dialoguri cu partenerul de cuplu pentru a-și spune nemulțumirile și a rectifica o direcție, care necesită schimbare.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa personalității, și până pe 29 august operează în favoarea lor, aduce șanse, oportunități, mici noroace, farmec și dispoziție de cuceriri. De asemenea, Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, în casa identității, și pot avea loc negocieri profitabile, să se pună mai mult în valoare, să accepte o propunere, pe care au refuzat-o de mai multe ori.

Spre finalul săptămânii, Soarele, în tranzit printr-o casă ascunsă, formează un aspect armonios cu Jupiter, din casa carierei, semn că nativii au ajutor de la persoane cu putere de decizie sau primesc propuneri de natură profesională și sunt favorizați în fața altora.

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 august 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Balanță impulsul de a-și face un bilanț și a analiza acțiunile din trecut.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă de introspecție și analiză. Se pot reedita niște situații și nativii vor încerca să reevalueze un context profesional sau sentimental. Pot să pună la cale planuri sau să-și redirecționeze energia spre interior pentru reechilibrare.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa frământărilor interioare, și până pe 29 august ajută la conștientizarea unor chestiuni și la vindecare. De asemenea, Venus le scoate în cale persoane din trecut și le răscolește universul interior. Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, așa că nu sunt excluse dialoguri și chiar întâlniri cu persoane cu care este nevoie să încheie o etapă, dar nu înainte să clarifice chestiuni personale din trecut.

Spre finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, marele benefic, își unesc forțele și pot pune la cale strategii noi, un proiect, să înceapă o campanie, să se perfecțineze într-un domeniu de interes.

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 august 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru relațiile de prietenie, proiectele și planurile de viitor, privind lărgirea cercului de cunoscuți și viața socială.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă de trei săptămâni, în care Scorpionii își vor reviziui planurile de viitor, reiau discuții sau legături cu persoane cu care nu au mai relaționat de mult. Și unele proiecte personale ar putea fi reluate. În raport cu unii dintre prieteni, se spun lucruri ținute mai mult timp și se clarifică niște situații.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, sfera prietenilor și proiectelor pe termen lung, și până pe 29 august, aduce șanse și oportunități, rezolvarea unor chestiuni de natură profesională. Cei singuri își pot întâlni partener prin intermediul prietenilor sau proiectelor în care sunt implicați. Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, așa că au loc dialoguri și rezolvări prin persoane cu putere de decizie.

La finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios, care aduce dezvoltare în planul profesional, lărgirea orizonturilor sau implicarea într-un proiect profesional, care le poate aduce notorietate.

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 august 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru carieră, imaginea și reputația profesională.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă de trei săptămâni cu revizuiri a planurilor profesionale. Se reiau dialoguri, se încheie contracte, se reorganizează activitatea. Recomandarea astrelor este să nu se ia decizii importante în perioada retrogradării, pentru că există posibilitatea să aibă loc râzgândiri și să fie date peste cap toate planurile.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa carierei, și până pe 29 august vin oportunități, ajutor de la persoane cu putere de decizie și rezolvări ale unor contexte încurcate. Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, și pot avea loc dialoguri și negocieri importante, care pot pune bazele unui contract important.

La finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, guvernatorul nativilor, formează un aspect armonios, care aduce deschidere către asocieri noi cu persoane cu care nativii rezonează și au aceleași principii și convingeri de viață. De asemenea, se pot încheia contracte, care să le extindă nativilor orizonturile.

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 august 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru direcția profesională, perfecționarea și schimburile de experiență, plecarea într-o călătorie, care le poate schimba perspectiva asupra vieții.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă de trei săptămâni de reviziuire a planurilor de viitor, privind pregătirea profesională, rezolvarea unor contexte birocratice, intrarea în posesia unor diplome, susținerea unor examene sau lucrări în fața unor comisii. Și planul credințelor și convingerilor personale poate intra într-un proces de revizuire.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa pregătirii profesionale, studiilor și filosofiei de viață, și până pe 29 august aduce șanse într-un proiect, acumulare mai ușoară a cunoștințelor, intrarea în posesia unor acte oficiale. Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, și aduc vești bune legate de un examen sau o propunere de a pleca într-o călătorie la prieteni sau rudele din străinătate.

La finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios, care aduce oportunități financiare, suplimentarea veniturilor sau recuperarea unor sume de bani.

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 august 2024

Nativii Vărsător încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, în special a banilor proveniți din alte surse decât salariile, dar și a banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul sau alte persoane, privind intimitatea, încrederea reciprocă și transformările profunde.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă de trei săptămâni de reevaluare a situației financiare, dar și a celei din sfera relației de cuplu. Vărsătorii pot căuta să rezolve un context financiar, mai ales dacă apar chestiuni nerezolvate.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv sectorul financiar și intim, și până pe 29 august aduce rezolvare într-un context financiar, dar și reconectare cu partenerul sau cu o persoană cu care flirtează de mai mult timp. Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, așa că cele două planete pot aduce rezolvare într-o situație care îi frământă pe Vărsători.

Spre finalul săptămânii, Soarele, din casa relațiilor și Jupiter, marele benefic, din casa iubirii și aventurilor romantice, își unesc forțele și aduc cooperare într-un context relațional, fie că este vorba de planul sentimental sau cel profesional, prin încheierea unui contract sau a unei colaborări.

Horoscop Pești săptămâna 5 - 11 august 2024

Nativii Pești încep săptămâna cu preocupări de natură relațională, privind asocierile și parteneriatele profesionale.

Pe 5 august, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă de reevaluări a relației de cuplu și revizuiri ale parteneriatelor profesionale. Se pot relua dialoguri și discuții pe tema termenilor unui contract, de asociere. De asemenea, dacă au existat neînțelegeri, acum se pot clarifica, dar recomandarea astrelor este să nu ia decizii, pentru că există varianta în care pot avea loc răzgândiri.

Tot pe 5 august și Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa relațiilor, și până pe 29 august aduce împăcări, înțelegeri, îmbunătățirea relațiilor. Mercur și Venus se întâlnesc, în partea a doua a săptămânii, așa că este un moment bun pentru negocieri.

La finalul săptămânii, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios, care îi ajută pe nativii Pești să-și extindă orizonturile din punct de vedere profesional, să exploreze idei și proiecte noi.

Articol recomandat de sport.ro
Ce onoare! Ajax anunță: "Cristi Chivu, confirmat"
Ce onoare! Ajax anunță: "Cristi Chivu, confirmat"
Citește și...
Pompierii australieni au pozat la bustul gol, cu animale în brațe, pentru calendarul din 2025
Pompierii australieni au pozat la bustul gol, cu animale în brațe, pentru calendarul din 2025

Pentru ediția din 2025 a unui calendar deja popular, pompierii australieni și-au ales o recuzită care i-a eclipsat.

Conserve pentru iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din cămara unei gospodine. Idei de rețete de murături, dulceață și zacuscă
Conserve pentru iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din cămara unei gospodine. Idei de rețete de murături, dulceață și zacuscă

Toamna gospodinele fac inventarul cămării și a alimentelor pregătite pentru sezonul rece. 

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești pe 18 octombrie. Se anunță vești despre un pas important în viața
Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești pe 18 octombrie. Se anunță vești despre un pas important în viața

Eclipsele vorbesc despre schimbări în acord cu destinul fiecăruia. Sunt asociate cu noi începuturi/finaluri și anunță vești despre un pas important în viața.

Recomandări
Bărbatul care a incendiat Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel din București. Se întorsese recent din Italia
Bărbatul care a incendiat Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel din București. Se întorsese recent din Italia

Un bărbat de 56 de ani este suspectat că a incendiat marți un magazin de suveniruri din Palatul Parlamentului.

CNN: Israelul se află în spatele atacului cu pagere din Liban. Aparatele erau fabricate în Taiwan. Mii de luptători, răniți
CNN: Israelul se află în spatele atacului cu pagere din Liban. Aparatele erau fabricate în Taiwan. Mii de luptători, răniți

Israelul a fost în spatele atacului care a făcut ca mii de pagere aparţinând membrilor Hezbollah să explodeze simultan în Liban marţi, transmite CNN.

Ce înseamnă pentru Roxana Mînzatu funcția de vicepreședinte al Comisiei Europene. Mesaj clar pentru contestatari
Ce înseamnă pentru Roxana Mînzatu funcția de vicepreședinte al Comisiei Europene. Mesaj clar pentru contestatari

Pentru prima dată de la aderarea la Uniunea Europeană, România a obținut o poziție de vicepreședinte al Comisiei Europene.