Horoscop săptămâna 4 - 10 martie 2024. Provocări pentru zodii cu Luna Nouă în Pești și posibile conflicte cauzate de Marte

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Săptămâna 4 - 10 martie 2024 aduce provocări și oportunități semnificative pentru fiecare zodie. Luna Nouă din Pești influențează introspecția și setarea unor obiective pe termen lung.

Aspecte tensionate între Marte și Uranus aduc schimbări și posibile conflicte. Descoperă cum se reflectă aceste influențe în horoscopul zilnic pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 martie 2024

Nativii Berbec sunt preocupați de sectorul material, la începutul săptămânii, și găsesc soluții originale la o problemă încurcată în planul financiar.

Pe de altă parte, sectorul subconștientului, frământărilor interioare este activat de mai multe planete, care le răscolesc Berbecilor trecutul, dar le facilitează intuiția și pot descifra niște mesaje pe care le primesc pe mai multe căi de la Univers.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativii Berbec la introspecție, să-și pună ordine în gânduri, să-și facă un bilanț și să se elibereze de situațiile sau persoanele cu care nu mai rezonează.

Citește și
Gestul făcut de Prințul William
Ce a făcut Prințul William în timpul vizitei sale în Țara Galilor
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa personalității și operează în favoarea Berbecilor în toate formele de comunicare, gândire, învățare și negocieri.

La finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, guvernatorul lor, și Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să aducă ruperea unui contract sau încheierea unui proiect, a unei relații de prietenie.

Horoscop Taur săptămâna 4 - 10 martie 2024

Nativii Taur încep săptămâna cu dialoguri în sfera profesională, pregătesc o delegație sau o călătorie. Discuțiile cu șefii pot clarifica anumite chestiuni organizatorice, administrative. Planetele din sectorul planurilor de viitor îi ajută să se asocieze în proiecte noi. De asemenea, se activează și axa sentimentală, unde apar evenimente, care îi pun pe gânduri pe Tauri.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la stabilirea unor obiective profesionale pe termen lung. Și relațiile de prietenie, dar și viața socială se amplifică și Taurii decid să socializeze mai mult.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa frământărilor interioare și trecutului și Taurii își vor analiza situația financiară, dar și sectorul sentimental, al aventurilor romantice. Dacă au existat probleme în planul iubirii, dezamăgiri, acum este un moment prielnic pentru analiză, înțelegerea unor lucruri și vindecare.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul carierei și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității, ar putea să aducă tensiuni în relațiile cu șefii, conflicte și rupturi de contracte.

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 martie 2024

Nativii Gemeni încep săptămâna cu dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de planurile de viitor sau pregătirea unui sejur. Mercur, guvernatorul nativilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și Gemenii au idei originale, rezolvă o serie de chestiuni în planul profesional și au intuiție într-un context financiar.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung în planul carierei și aspirațiilor profesionale.

Tot pe 10 martie și Mercur, guvernatorul Gemenilor, ajunge în zodia Berbec, pe sectorul planurilor de viitor, prietenilor, grupurilor și organizațiilor, vieții sociale. Viața socială a Gemenilor se amplifică. De asemenea, nativii au idei pe care vor să le transforme în proiecte. Gemenii pot face un plan privind administrarea casei, spațiului de locuit, o renovare.

Finalul de săptămână se remarcă printr-un aspect, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa superiorilor și carierei, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa subconștientului, introspecției și trecutului. Este posibil Gemenii să aibă niște tensiuni interioare, să caute să rezolve un context, care îi frământă de o perioadă mai mare de timp, care ține de statutul lor într-o relație.

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 martie 2024

Nativii Rac încep săptămâna în forță la locul de muncă, iar aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa schimburilor de experiență profesională, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa proiectelor de viitor, ar putea să anunțe planuri noi profesionale, în urma unor discuții sau participarea la seminarii și workshopuri.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung privind studiile, cunoașterea, lărgirea orizonturilor, perfecționarea profesională. De asemenea, Racii pot începe proiecte cu persoane sau instituții din străinătate.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, unde va ajuta în dialoguri cu superiorii sau în relația cu unele instituții. Racii pot primi și oferte noi de muncă, să li se propună o funcție, o promovare sau află vești legate de schimbările, care vor avea loc la nivelul conducerii.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul avantajelor financiare, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, ar putea duce spre încheierea unor contracte, dacă nu găsesc finanțare. De asemenea, este posibil să facă eforturi să recupereze niște bani de la un prieten.

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu preocupări pentru sfera sentimentală, relațiilor cu copiii pentru părinții Lei, dar și programarea unui sejur în străinătate. Configurația astrală este susținută de aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit printr-o casă financiară, și Uranus din casa străinătății.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung privind administrarea unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariul.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa filosofiei de viață, studiilor, cunoașterii, semn că urmează o perioadă favorabilă pentru studiu, acumulare de cunoștințe, dar și călătorii, în urma cărora Leii pot învața lecții de viață importante, să aibă experiențe inedite.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul relațiilor și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa carierei, imaginii și statutului personal, poate să scoată la suprafață unele nemulțumiri în relația cu șefii, dar și privind relațiile și statutul personal.

Horoscop Fecioara săptămâna 4 - 10 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru chestiuni gospodărești sau familiale. Aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit printr-o casa a relațiilor, și Uranus, din casa sistemului de valori, ar putea să aplaneze niște conflicte interioare, pe care nativii sunt pe cale să le exprime și să le împărtășească partenerului de cuplu.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung privind relația de cuplu, mariajul, asocierile și parteneriatele profesionale.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa intereselor financiare, creditelor, moștenirilor, transformărilor profunde și intimității. Se intensifică dialogurile pe teme financiare, privind returnarea unor datorii, dar și obținerea unor sume de bani. Fecioarele vor deschide și subiecte delicate privind nevoile lor emoționale sau intime.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul muncii și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa credințelor și principiilor, poate aduce tensiuni cu unii dintre colegi, legate de viziuni diferite.

Horoscop Balanță săptămâna 4 - 10 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare, participare la sedințe, întâlniri, interviuri. De asemenea, au loc negocieri sau nativii caută să obțină o finanțare, depun un dosar de credit sau merg la un notar să obțină un act oficial.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective de viitor privind activitățile profesionale, relațiile cu colegii și adoptarea unui regim de viață sănătos. Totodată, Balanțele ar putea să înceapă un job sau o activitate extraprofesională nouă.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și aduce comunicare mai bună în cuplu, clarificarea unor aspecte. În planul profesional, au loc înțelegeri și semnare de contracte.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul sentimental și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa transformărilor profunde, poate scoate la iveală anumite nemulțumiri ale nativilor în raport cu partenerul.

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru situația banilor, mai ales dacă nativii încasează și o sumă suplimentară de bani. Aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa iubirii, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, vine să aducă discuții și cooperare într-un context care ține de petrecerea timpului cu partenerul. Nu sunt excluse decizii neașteptate privind achiziționarea unui sejur sau a unei minivacanțe.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la noi etape în planul sentimental, al relațiilor cu copiii, privind creativitatea și valorificarea unei pasiuni în proiecte noi profesionale.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa muncii, relațiilor cu colegii și sănătății. Vin oferte, propuneri de job, de implicare în proiecte noi. De asemenea, comunicarea cu colegii devine armonioasă și nativii cooperează mai bine în echipă.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul familiei, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul relațiilor, poate să aducă discuții în contradictoriu, din cauza unor chestiuni, care vizează casa, spațiul de locuit sau relațiile cu părinții.

Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru planurile și proiectele personale și profesionale. Săgetătorii se întâlnesc cu colaboratorii, pregătesc strategii pe termen lung cu colegii.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung, care implică viața de familie, spațiul de locuit, administrarea unor bunuri imobiliare, dar și relația cu părinții.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin sectorul iubirii, romantismului, distracției, relaxării și petrecerii timpului cu persoanele dragi. Urmează o perioadă cu dialoguri în sfera sentimentală. De asememea, nativii singuri flirtează sau încercă să cucerească pe cineva, fac declarații și-și exprimă sentimentele. Unii nativi pot fi atrași de cunoștințele intelectuale ale interlocutorilor lor.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa muncii, aduce tensiuni. Recomandarea astrelor este ca nativii să evite impulsul să intre în conflicte, să abordeze problemele cu calm și răbdare, dacă nu vor să rupă niște relații profesionale.

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn o stare mai puțin plăcută, de izolare și introspecție, mai ales dacă au de luat niște decizii importante și nu vor să fie influențați.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care anunță etape noi privind comunicarea, modalitatea de gândire, interacționarea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe, dar și transmiterea informațiilor. Axa cunoașterii este dinamizată și nativii pot fi interesați să înceapă niște cursuri, să se perfecționeze într-un domeniu de interes pentru ei, să-și dezvolte niște abilități.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, privind administrarea patrimoniului sau efectuarea unor tranzacții imobiliare.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul financiar, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa speculațiilor financiare, ar putea aduce preocupări și eforturi de a administra cât mai bine niște bani. Sunt de evitat artificii financiare și achiziții, care se pot dovedi neinspirate.

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru organizarea unei întâlniri cu prietenii sau cu familia. Aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa banilor și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa vieții de familie și căminului, vine să aducă discuții legate de investiții în casă sau administrarea unui imobil, începerea unei renovări sau reamenajări a casei.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung privind sfera financiară, administrarea cheltuielilor, dar și acordarea de mai multă încredere în forțele proprii.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin sectorul comunicării, gândirii, învățării, acumulării de cunoștințe, privind interactionarea cu ceilalți, negocierile, dar și relațiile cu rudele. Au loc dialoguri de clarificare în planul relațional, familial sau profesional, iar nativii caută să rezolve chestiuni amânate.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul personalității, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul familiei, poate aduce în atenție chestiuni, care trebuie rezolvate cu casa sau cu părinții, mai ales dacă sunt viziuni și perspective diferite.

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru carieră. Au loc dialoguri cu șefii privind proiectele viitoare. Aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa personalității și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, anunță un mod de exprimare original și creativ. De asemenea, este stimulată curiozitatea și se deschid noi perspective cu care nativii Pești rezonează.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la o nouă etapă de viață, deoarece se formează în semnul nașterii lor. Este un moment prielnic pentru setarea unor obiective pe termen lung, mai ales că face și Saturn parte din configurația astrală.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa banilor obținuți din muncă și alte activități. Au loc negocieri și Peștii se pot pune mai mult în valoare, să-și demontreze abilitățile și experiența.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul introspecției, frământărilor interioare, și și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa comunicării, poate scoate la suprafață anumite nemulțumiri personale, pe care nativii le vor comunica partenerului.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Străinii, impresionați de mărțișoarele din România. „E frumos că putem învăța e cultura românească așa”
Străinii, impresionați de mărțișoarele din România. „E frumos că putem învăța e cultura românească așa”

Mii de oameni au colindat și vineri seară târgurile de mărțișoare, unde au fost expuse sute de modele. La Iași, inclusiv străinii s-au oprit să cumpere, chiar dacă mulți nu le cunosc exact semnificația.

Ce a făcut Prințul William în timpul vizitei sale în Țara Galilor
Ce a făcut Prințul William în timpul vizitei sale în Țara Galilor

Aflat în vizită în Țara Galilor, Prințul William a făcut oprire la un local al suporterilor echipei Wrexham. Și s-a așezat în spatele barului.  

Recomandări
Forțele lui Putin fac prăpăd la puțin peste 200 de kilometri de România. Importanța orașului în care zilnic sunt uciși oameni
Forțele lui Putin fac prăpăd la puțin peste 200 de kilometri de România. Importanța orașului în care zilnic sunt uciși oameni

În ultimele zile, forțele ruse au intensificat atacurile asupra regiunii ucrainene Odesa și, implicit, a orașului cu același nume. 

Percheziții ale procurorilor DIICOT în 23 de locuințe din Caraș-Severin: trafic de droguri și prostituție
Percheziții ale procurorilor DIICOT în 23 de locuințe din Caraș-Severin: trafic de droguri și prostituție

28 de persoane din Caraș-Severin au fost audiate într-un dosar în care se vorbește despre trafic de droguri, operațiuni cu psihoactive și determinarea practicării prostituției.

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor
Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.