Horoscop săptămâna 22-28 iulie 2024. Ce aduce pentru zodii prima săptămână cu Soarele în Leu

horoscop
Shutterstock

Cu Soarele în Leu, din 22 iulie, se dinamizează sectorul creativității, distracției și iubirii.

Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în Leu, din 22 iulie, se dinamizează sectorul creativității, distracției și iubirii. Nativii Berbec vor dori să fie în centrul atenției, să se remarce, să-și exprime sentimentele și talentele. Energia pe care o primesc acum le insuflă curajul să se implice în activități, care le aduc bucurie și fericire.

Tot la începutul săptămânii, contextul astral le poate aduce Berbecilor tensiuni și conflicte. Este posibil să se confrunte cu o criză în planul sentimental, să fie nevoie să se elibereze de niște tipare, care nu îi mai ajută în evoluție.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul muncii, activității profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Începe o perioadă în care Berbecii vor analiza și evalua sfera muncii. De asemenea, îi ajută în reorganizare, să se concentreze pe aspectele practice și să abordeze situațiile, fiind atenți la detalii.

Citește și
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă

Weekendul aduce preocupări pentru situația financiară și implicarea în activități, care necesită inițiativă, conectare cu ceilalți pentru a-și pune ideile în practică.

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Soarele, energia, își face intrarea în Leu, din 22 iulie, pe sectorul casei, familiei, spațiului de locuit, părinților și rădăcinilor. Urmează o perioadă, de o lună de zile, în care nativii Taur vor investi energie în aceste domenii, să se conecteze cu rădăcinile, să se bucure de compania persoanelor dragi din familie.

Tot în prima parte a săptămânii s-ar putea ivi niște conflicte cu superiorii din cauza dorinței acestora de delimitare a timpului liber de activitățile profesionale.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul iubirii, distracției, creativității, cuceririlor, pasiunilor. Taurii vor începe o evaluare, analiză a acestor domenii, iar cei singuri vor căuta să intre în relații cu persoane, care îi stimulează din punct de vedere intelectual. De asemenea, în cuplurile unde au existat neînțelegeri, se pot clarifica niște situații. Nativii care nu sunt deciși dacă să continue o relație sentimentală sau nu, vor analiza obiectiv informațiile pe care le-au adunat.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru planurile personale. Posibil să apară și tensiuni cu partenerul sau cu cineva cu putere de decizie, dacă nu vor știi să aplaneze niște conflicte.

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit, din 22 iulie, în zodia Leu, în sectorul comunicării, interacționării, învățării, negocierilor și deplasărilor, nativii Gemeni vor simți energie în aceste domenii. Soarele îi încurajează să se exprime, să fie creativi, să inițieze proiecte noi, să caute recunoaștere în domeniul în care activează, să fie autentici.

Tot la începutul săptămânii este posibil să apară un conflict din cauza unor viziuni diferite la locul de muncă, iar Gemenii sunt invitați să-și reevalueze modul în care se manifestă în raport cu ceilalți, în care se exprimă sau manifestă.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul vieții de familie, căminului și patrimoniului. Urmează o perioadă în care Gemenii se vor concentra pe chestiunile practice și vor aborda situațiile legate de casă sau familie prin organizare și atenție la detalii. Vor stabili priorități și vor încerca să facă planuri pentru îmbunătățirea vieții, să-și facă ordine în viață.

În partea a doua a săptămânii, Soarele și Marte formează un aspect care aduce armonie și abilitatea de a-și exprima ideile cu entuziasm, permițându-le să-și folosească abilitățile de comunicare.

Finalul de săptămână anunță nativilor Gemeni o dispoziție introspectivă. Posibil să iasă la suprafață anumite emoții și sentimente, să lucreze la vindecarea lor, să fie încurajați și să caute soluții pentru a depăși anumite blocaje care le afectează prezentul.

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit, din 22 iulie, prin zodia Leu, pe sectorul banilor, valorilor și stimei de sine, nativii Rac vor avea curajul să se afirme, să-și urmărească pasiunile, să-și valorifice talentele și să-și mărească veniturile. Încrederea în sine este esențială pentru a încheia un contract profitabil.

În prima parte a săptămânii ar putea să apară tensiuni din cauza unui context financiar, însă dacă sunt deschiși cooperării, se poate evita un conflict.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul comunicării, învățării, interacționării și registrul astral se schimbă. Nativii Rac vor analiza și vor procesa informațiile care vin spre ei cu multă atenție. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru reorganizarea activităților, pentru a stabili prioritățile și a se ocupa de chestiuni administrative sau financiare.

Finalul de săptămână aduce întâlniri cu prietenii, participarea la petreceri sau evenimente în aer liber, dar și evenimente în planul sentimental pentru cei singuri.

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit, din 22 iulie, prin zodia lor, nativii Leu vor avea parte de energie, determinare, creativitate și dorința de a fi în centrul atenției, de a străluci. Leii vor avea o lună de zile în care sunt încurajați să-și exprime talentele, să-și atingă obiectivele, să inițieze proiecte sau activități care le aduc plăcere și bucurie.

Soarele în tranzit prin zodia Leu formează o opoziție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător, la începutul săptămânii, și aduce provocări în relații. Soarele le cere Leilor să se exprime autentic, pe când Pluton din partea opusă, îi provoacă să-și reevalueze modul în care se exprimă și interacționează cu partenerul. Dacă partenerul îi provoacă sau apar conflicte din cauza forțelor de putere, Leii vor reacționa pe măsură.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă și alte activități extraprofesionale. Este un moment favorabil pentru reorganizarea situației financiare, pentru a analiza și evalua, dar mai ales pentru a găsi un echilibru între încasari și cheltuieli. De asemenea, este un moment bun pentru a-și folosi abilitățile să negocieze, să-și mărească veniturile sau să semneze un contract.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru planurile pe termen lung din sfera profesională.

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, urmează o lună în care nativii Fecioară vor dori să se retragă și-și vor redirecționa energia spre interior, să analizeze niște situații, care îi frământă. Vor reflecta și își vor explora emoțiile și traumele, care necesită vindecare.

La începutul săptămânii, Soarele, în tranzit prin casa subconștientului, formează o opoziție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din sectorul muncii și sănătății și Fecioarele pot avea conștientizări legate de modalitatea cum își îndeplinesc sarcinile și starea de sănătate, care necesită o îmbunătățire.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul personalității și va opera în favoarea lor. Mercur se simte bine în Fecioară pentru că este zodie de domiciliu și le aduce energie practică, organizare și încurajează să analizeze informațiile înainte de a lua decizii.

Finalul săptămânii aduce informații de la drum, din străinătate, decizii privind plecarea într-o călătorie sau vacanță, participarea la evenimente în spațiul social.

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, urmează o lună în care nativii Balanță se vor preocupa de viața socială, relațiile cu prietenii, vor face planuri de viitor, se vor implica în proiecte pe termen lung cu prietenii sau cu persoane cu care au mai lucrat. Au energie și determinare și dispoziție de a-și lărgi cercul de cunoscuți, să participe la campanii umanitare sau să reia proiecte mai vechi abandonate.

La începutul săptămânii, Soarele formează o opoziție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și dinamizează axa sentimentală, unde este posibil să apară conflicte, nativii să fie provocați sau partenerul să exercite control și acest lucru să îi deranjeze.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și nativii sunt invitați la introspecție, analiză, conștientizarea și eliminarea situațiilor care îi țin în loc.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru situația financiară, intrarea în posesia unor bani sau rezolvarea unui context intim/relațional.

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, urmează o lună în care nativii Scorpion vor fi interesați să se lanseze în carieră, să își demonstreze abilitățile, să se remarce și să facă impresie bună. Sunt încurajați să-și exprime creativitatea și dorința de a li se remarca meritele atunci când îți ating obiectivele.

Axa carieră-familie este dinamizată, la începutul săptămânii, de un aspect provocator, care se formează între Soarele din casa carierei și Pluton, planeta transformărilor profunde, din sfera vieții de familie. Registrul astral poate genera conflicte interioare și nativii pot să experimenteze o situație legată de casă, cu cineva din familie, care își impune un punct de vedere sau ia decizii fără să îi consulte.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul prietenilor, vieții sociale, grupurilor pe care le frecventează, privind planurile și proiectele de viitor. Urmează o perioadă în care Scorpionii își analizează relațiile de prietenie și proiectele, își stabilesc prioritățile și se ocupă de aspecte care necesită atenție și detaliu.

În weekend, Scorpionii sunt preocupați de relația de cuplu, de cucerirea unei persoane sau de încheierea unui contract/parteneriat.

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, nativii Săgetător vor fi preocupați, în următoarea lună, să învețe, să se perfecționeze, să obțină o calificare, să se dezvolte din punct de vedere profesional, să meargă într-o călătorie, care le poate schimba perspectiva asupra vieții. Este un moment favorabil pentru inițierea unor proiecte noi, care le poate schimba direcția profesională.

În prima parte a săptămânii, Soarele și Pluton, planeta transformărilor profunde, intră într-un aspect tensionat, care scoate la suprafață anumite principii, pe care nativii sunt invitați să le schimbe/transforme. Pot exista discuții în contradictoriu din cauza unor viziuni diferite.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației și urmează o perioadă cu preocupări pentru organizarea activităților profesionale, pentru a iniția proiecte noi. De asemenea, nativii vor căuta să își stabilească prioritățile și-și vor folosi abilitățile pentru a-și atinge obiectivele.

Finalul de săptămână aduce schimbarea planurilor de călătorie din cauza unor evenimente care apar în activitățile profesionale.

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, nativii Capricorn vor fi preocupați, în următoarea lună, de sectorul intereselor financiare și de relația de cuplu. Chiar dacă pot să apară și obstacole. încrederea și determinarea sunt importante pentru a trece peste provocări și a le transforma în oportunități de creștere financiară. Pe fondul acesta astral, în prima parte a săptămânii, Soarele și Pluton, planeta transformărilor profunde, intră într-un aspect tensionat, și dinamizează axa financiară, unde pot să apară evenimente surpriză.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale, învățării și cunoașterii, filosofiei de viață, principiilor și credințelor. Urmează o perioadă activă în aceste domenii. Capricornii vor analiza informațiile care vin spre ei și-ți vor folosi abilitățile pentru a îmbunătăți proiectele pe care le au în derulare. De asemenea, vor intra în posesia unor diplome, calificări și pot căuta să plece într-o călătorie care le poate schimba viziunea asupra vieții.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru sfera sentimentală, cucerirea unei persoane sau stabilirea unei destinații de vacanță.

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, nativii Vărsător vor fi preocupați, în următoarea lună, de relații, asocieri și parteneriate profesionale. Soarele aduce energie și determinare, implicare și îi încurajează pe nativi să cucerească sau recucerească partenerul, să se conecteze cu acesta, să-și manifeste dorințele în mod autentic.

Axa relațiilor este dinamizată, la începutul săptămânii, de un aspect provocator, care se formează între Soarele, în tranzit prin sfera relațiilor, și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa personalității. Registrul astral poate genera conflicte interioare și nativii pot să experimenteze o situație, în urma căreia să facă schimbări majore. Sunt motivați să evolueze și să învețe din lecțiile de viață pe care le-au experimentat în ultima perioadă.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul intereselor financiare, relației profunde/intime și transformărilor profunde. Urmează o perioadă propice pentru reorganizarea finanțelor, în special a banilor la comun deținuți cu partenerul, privind bani proveniți din alte surse decât salariile. Vărsătorii sunt sfătuiți să se folosească de atenția la detalii și energia zodiei Fecioară pentru a optimiza bugetul, să elimine cheltuieli inutile, să pregătească un plan pe termen lung.

Finalul săptămânii vine cu preocupări pentru casă, familie, discuții cu părinții legate de spațiul de locuit, administrarea unui patrimoniu, organizarea unui eveniment în familie.

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, nativii Pești fi preocupați, în următoarea lună, de activitățile curente de la locul de muncă, dar și de sănătate. Nativii în căutarea unui job nou pot să primească răspunsuri favorabile, să facă impresie bună și să schimbe direcția. De asemenea, există preocupare și pentru starea de sănătate.

Soarele și Pluton, planeta transformărilor profunde, se află față în față și este nevoie să-și păstreze calmul dacă apar conflicte la serviciu, cu persoane care le sabotează munca. De asemenea, este nevoie de o transformare în interacțiunea cu ceilalți, necesară evoluției.

Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Au loc discuții, clarificări și Peștii vor aborda problemele din cuplu, dacă acestea există, cu atenție la detalii. De asemenea, își vor stabili un plan de acțiune și vor căuta să mențină echilibrul.

Weekendul vine cu informații surpriză, vești, se intensifică comunicarea cu rudele i apar deplasări neprevăzute.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Citește și...
Infertilitatea, în creștere în Europa. Cum afectează poluarea și zgomotul urban femeile care vor să rămână însărcinate
Infertilitatea, în creștere în Europa. Cum afectează poluarea și zgomotul urban femeile care vor să rămână însărcinate

În contextul în care scăderea natalității reprezintă o problemă acută în țările occidentale, un studiu amplu realizat de cercetătorii danezi a stabilit o legătură directă între infertilitate și poluare, inclusiv cea fonică.

 

Vreme bună și prețuri prietenoase pe litoral. O croazieră cu iahtul poate fi și 1.000 de euro
Vreme bună și prețuri prietenoase pe litoral. O croazieră cu iahtul poate fi și 1.000 de euro

Vacanța de vară a ajuns la final, dar asta nu înseamnă că nu mai avem motive să mergem la mare. Dimpotrivă, vremea este bună, iar prețurile sunt mai prietenoase.  

Delicii de toamnă la târgurile din București. Un kilogram de plăcintă cu dovleac se vinde și cu 80 de lei. „Foarte scumpe”
Delicii de toamnă la târgurile din București. Un kilogram de plăcintă cu dovleac se vinde și cu 80 de lei. „Foarte scumpe”

Toamna are bogățiile ei, iar mâncărurile gătite în această perioadă sunt printre cele mai gustoase de peste an.  

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.