Horoscop săptămâna 17 - 23 iunie 2024. O săptămână cu Lună Plină și intrarea Soarelui în Rac

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Venus, Mercur și Soarele intră în zodia Rac. Se accentuează emoțiile, preocupările pentru familie, cămin, rădăcini și trecut. Luna plină din Capricorn anunță încheieri de etape.  

Horoscop Berbec săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, își fac intrarea în zodia Rac, pe 17 iunie, în sectorul vieții de familie. Berbecii vor pune accent pe familie, rezolvarea unor chestiuni administrative/locative, pe reorganizarea activităților gospodărești. Crește implicarea în familie, iar intrarea Soarelui în Rac, în 20 iunie, sporește energia și determinarea în rezolvarea chestiunilor familiale. De asemenea, Berbecii sunt sfătuiți să fie atenți la nevoile și dorințelor membrilor familiei. Este o perioadă favorabilă pentru a comunica deschis și a rezolva unele tensiuni în raport cu părinții.

Evenimentul astrologic din weekend: Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, anunță o realizare profesională și șanse de finalizare a unor proiecte, obținerea unor recompense datorită implicării.

Horoscop Taur săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Citește și
neti sandu
Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște
„Este de neconceput să mori așa!” Gestul unui român care a oprit pe autostradă ca să ajute o familie cu un copil mic, în Italia

Din 17 iunie, Venus, guvernatoarea nativilor Taur, și Mercur, planeta comunicării, își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul comunicării, opiniilor, gândirii, învățării, interacționării cu ceilalți. Venus și Mercur își vor face simțită prezența și vor rezolva conflicte mai vechi, negociază contracte avantajoase, rezolvă chestiuni administrative și asimilează mai ușor informații/cunoștințe. Soarele se alătură influenței benefice a celor două planete, în 20 iunie, aducând energie în sfera comunicării.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, privind obținerea unei burse, programarea unor călătorii, în urma cărora Taurii vor avea de învățat lecții importante de viață. Evenimente neașteptate pot să apară și-n relația cu persoane din străinătate sau într-un proiect ambițios, pe care-l au în desfășurare.

Horoscop Gemeni săptămâna 17 - 23 iunie 2024

În perioada următoare urmează evenimente în planul financiar, datorate intrării lui Venus, micul benefic, și a lui Mercur,guvernatorul Gemenilor, în 17 iunie, în zodia Rac. Venus aduce noroc la bani, sporind veniturile din activitățile profesionale, iar Mercur facilizează semnarea unor contracte noi. Soarele, guvernatorul casei comunicării, le insuflă Gemenilor, din 20 iunie, energie și determinare în atingerea obiectivelor financiare. Totodată, se cere și prudență, pentru că banii se vor cheltui mult mai ușor.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important pentru Gemeni în sectorul asociat banilor proveniți din alte surse, dar și a vieții intime. În următoarele două săptămâni se poate încheia un capitol, se elimină niște tipare, care blochează progresul în relații, iar transformarea va fi resimțită în modul de abordare a problemelor din viața personală.

Horoscop Rac săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Săptămâna analizată aduce oportunități nativilor Rac în planul personal și încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale.

Astfel, pe 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, încep să tranziteze casa personalității nativilor, oferindu-le o atmosferă romantică în relații, farmec și dispoziție de a cuceri sau recuceri partenerul. Urmează o perioadă prielnică de a petrece în compania persoanelor dragi și a rezolva conflicte mai vechi sau de consolidare a legăturilor. Mercur favorizează comunicarea deschisă atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Din 20 iunie, Soarele accentuează energia și optimismul nativilor și este un moment bun pentru a-și pune planurile în aplicare.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important pentru nativii Rac în sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor profesionale. Posibil să apară și o criză legată de principii și viziuni, oferind șansa de a o rezolva definitiv. Totodată, este posibil ca anumite relații să se încheie, lăsând loc unor noi începuturi.

Horoscop Leu săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Nativii Leu se pregătesc de o săptămână cu emoții intense și evaluări.

Din 17 iunie, influența lui Venus, micul benefic, și a lui Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin zodia Rac, respectiv sectorul introspecției, subconștientului, izolării și trecutului, va ajuta la redirecționarea energiei spre interior, către o nevoie de a explora și vindeca rănile trecutului și a conștientiza anumite tipare emoționale. Din 20 iunie se alătură și Soarele, accentuând nevoia de retragere din agitația cotidiană. Perioada este benefică pentru meditație și reechilibrare. Emoțiile pot fi mai intense și nativii să fie mai sensibili la amintiri și evenimente din trecut. Se pot întoarce în viața lor persoane din trecut, să rezolve niște conflicte mai vechi.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în sectorul asociat muncii, activităților profesionale, sănătății. Au loc concluzii, decizii, se încheie etape sau se poate trece la următorul nivel într-un context profesional.

Horoscop Fecioara săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Nativii Fecioară au parte de o săptămână dinamică, ce aduce deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative și evenimente în viața sentimentală.

Din 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, guvernatorul nativilor, își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează și planurilor profesionale pe termen lung.

Nativii se pot aștepta la propuneri de colaborare venite prin prieteni, posibilitatea de a se implica în proiecte interesante, care să le aducă satisfacții, dar și șanse de a obține ce-și doresc în carieră sau în dragoste. Nativii singuri pot face cunoștință cu viitorul partenerul prin intermediul prietenilor sau dacă decid să aibă o viață socială mai activă. Pe 20 Iunie, Soarele se alătură celor două planete, amplificând energia și implicarea în aceste domenii.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în sfera amoroasă.

Au loc concluzii, deczii care implică o relație sentimentală. Contextul astral poate marca sfârșitul unei relații, sau, dimpotrivă, culegerea roadelor eforturilor depuse pentru cucerirea unei persoane.

Horoscop Balanță săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Urmează o săptămână dinamică pentru nativii Balanță din punct de vedere profesional, cu proiecte ambițioase, Nativii sunt dornici de recompense pentru munca lor, fie prin negocieri, fie prin schimbarea direcției în carieră.

Din 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul carierei și ambițiilor profesionale. Mercur vine cu oferte, iar Venus le așterne în cale șanse. Pe 20 iunie, Soarele se alătură conjuncturii astrale, oferindu-le nativilor Balanță energia necesară pentru a-și pune planurile în aplicare. De asemenea, pot primi sprijin și recomandări din partea unor prieteni sau colaboratori din trecut.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în planul vieții de familie, privind căminul, spațiul de locuit, adminstrarea unor bunuri și relațiile cu ceilalți membri ai familiei. Este o perioadă de încheiere, de finalizare, de luare a unor decizii importante legate de locuință și familie.

Horoscop Scorpion săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Nativii Scorpion își analizează cu atenție direcția profesională și sunt preocupați de planurile pe termen lung. Totodată, este posibil să apară discuții legate de finanțe, cheltuieli sau obținerea unor sume de bani și deplasări în scop administrativ.

Din 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul perfecționării, studiilor, călătoriilor și credințelor de viață. Influența celor două planete personale le facilitează nativilor Scorpion asimilarea de informații, cunoștințe, deschizându-le uși noi și oferindu-le claritate cu privire la direcția profesională ideală. Celor singuri, Venus le aduce partener în contextul unei călătorii sau prin participarea la un seminar/workshop. Soarele se alătură lui Venus și Mercur, amplificând energia și determinarea Scorpionilor în atingerea obiectivelor profesionale.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în planul comunicării, gândirii, privind concluzii sau decizii pe care Scorpionii le pot lua în planul amoros. În planul profesional, o criză de comunicare sau o negociere poate să pună bazele unei noi colaborări.

Horoscop Săgetător săptămâna 17 - 23 iunie 2024

În prima parte a săptămânii, nativii Săgetător au o dispoziție introspectivă, meditativă, de analiză profundă a acțiunilor din trecut. În partea a doua a săptămânii, intervin dialoguri, negocieri și încheieri de contracte profesionale, iar în weekend nativii încasează bani sau rezolvă un context financiar, care le-a adus frământări.

Din 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării , își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul asociat intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, a banilor și beneficiilor provenite din alte surse decât salariile, dar și privid relația, viața intimă și transformările profunde. Este o perioadă bună pentru reorganizarea finanțelor și pentru a găsi soluții la eventualele probleme legate de bani. Este un moment bun și pentru relansarea relației sau pentru a face o schimbare majoră de direcție în planul personal sau profesional.

Pe 20 iunie, intrarea Soarelui în Rac accentuează dorința de a lua atitudine și de a face schimbări semnificative.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în planul financiar, cu decizii privind resursele obținute din muncă. Posibil Săgetătorii să primească sume consistente de bani, care pot fi investiți în casă sau o reamenajare.

Horoscop Capricorn săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Pentru nativii Capricorn săptămâna începe cu preocupări pentru un proiect profesional de viitor, implicarea într-o campanie sau rezolvarea unor aspecte legate de o prietenie sau viață sentimentală.

Din 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul relațiilor, asocierilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Au loc împăcări, înțelegeri, tensiunile se estompează lăsând loc armoniei și reconcilierii. Mercur operează în favoarea nativilor, prin dialog sincer și clarificări, oferind o perspectivă mai clară. Nativii singuri pot să-și găsească partener și să înceapă o relație de durată.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în planul personal, mai ales că se formează în semnul nașterii nativilor. Capricornii pot obține un succes mult așteptat în semnarea unui contract, care le-ar putea aduce beneficii financiare semnificative.

Horoscop Vărsător săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Nativii Vărsător sunt preocupați la începutul săptămânii de viața profesională și pot rezolva probleme legate de muncă, relațiile cu superiorii sau colegii. Conjunctura astrală favorizează inițiativele, oferind șanse de avansare sau recalificare profesională.

Din 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul muncii și sănătății. Vărsătorii primesc oferte de job, analizează, reorganizează sarcinile, au sprijin de la colegi sau reiau legătură profesionale cu persoane din trecut pentru a negocia proiecte noi. Totodată, apar oferte de muncă tentante sau oportunități de colaborare. Din 20 iunie și Soarele vine cu energie și determinare în sectorul activităților profesionale, cu ajutor și susținere de la partener sau de la colaboratori.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, se formează pe sectorul subconștientului și frământărilor interioare și invită la introspecție și la lucrurile care le blochează evoluția. Este momentul pentru a lăsa în urmă trecutul, a depăși fricile și a stabili obiective clare pentru viitor.

Horoscop Pești săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Nativii Pești încearcă să rezolve diverse chestiuni birocratice în această săptămână, să obțină acte, să se înscrie la cursuri, să organizeze o călătorie în străinătate. Cariera intră în atenție, în partea a doua a săptămânii, când nativii sunt tentați să ia o decizie importantă legată de începerea unei activități pe cont propriu.

Din 17 iunie, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, își fac intrarea în zodia Rac, pe sectorul sentimental, unde aduc armonie, înțelegere, distracție și momente plăcute de petrecere a timpului cu partenerul sau persoanele dragi. Din 20 iunie se alătură si Soarele, oferind energie pentru a se bucura de timp de calitate. Peștii sunt invitați să petreacă alături de partener, să exploreze noi modalități de a-și exprima talentele.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, marchează un moment important în planul relațiilor de prietenie, privind viața socială, activitățile de pe urma exercitării profesiei sau proiectele profesionale de lungă durată.

Articol recomandat de sport.ro
Anunțul UEFA după ce croații și albanezii au scandat la unison: ”Omorâți toți sârbii!”
Anunțul UEFA după ce croații și albanezii au scandat la unison: ”Omorâți toți sârbii!”
Citește și...
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși

Horoscop 15 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi chiar frumoasă. O să dăm dovadă de generozitate, o să le împlinim dorințele alor noștri și o să facem mișcare, o să reușim să ne destindem.

Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște
Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște

Horoscop 14 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi cu rezolvări. Se face lumină în unele situații și o să ne bucurăm de răspunsuri favorabile atât de la cei apropiați, cât și de la autorități.

Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale
Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale

Horoscop 13 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destul de bună. Se poate s-avem de luat decizii, dar să ne confruntăm cu îndoieli și poate o să ne pripim. Să mai amânăm o zi, două, dacă vrem să fim încrezători, stăpâni pe noi.

Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job

Horoscop 12 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil.

Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune
Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune

Horoscop 11 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O să ne bucurăm de susținere din partea unor oameni care ne apreciază, în timp ce pe alții o să-i convingem mai greu să fie cooperanți.

Recomandări
Ce este și cât costă sistemul Patriot, donat de România Ucrainei. De ce Rusia are motive să se teamă de celebra armă
Ce este și cât costă sistemul Patriot, donat de România Ucrainei. De ce Rusia are motive să se teamă de celebra armă

România a decis în cadrul ședinței CSAT, de joi, să trimită un sistem Patriot în Ucraina. Reuters a făcut o prezentare a sistemului de apărare antiaeriană de care Rusia se teme tot mai mult.

România va trece, din toamnă, la salariul minim european. Cum va fi calculat
România va trece, din toamnă, la salariul minim european. Cum va fi calculat

România va avea, de la toamnă, salariul minim european. Teoretic, va fi stabilit pe baza unor indicatori clari, economici, așadar nu va mai sta în pixul politicienilor și in promisiunile lor electorale.

Reacția unui general în rezervă după ce România a donat Ucrainei un sistem Patriot. Vom rămâne cu două operaționale
Reacția unui general în rezervă după ce România a donat Ucrainei un sistem Patriot. Vom rămâne cu două operaționale

România va dona Ucrainei un sistem Patriot, pentru că vecinii de la est să facă față atacurilor masive ale Federației Ruse, în special asupra civililor. Decizia a fost luată joi la Palatul Cotroceni, de Consiliul Suprem de Apărare a țării.