Horoscop săptămâna 13 - 19 mai 2024. Cum sunt influențate zodiile de conjuncțiile Soare - Jupiter și Venus – Uranus

zodiac horoscop
Shutterstock

Săptămâna 13-19 mai 2024 este una plină de evenimente astrologice, iar zodiile vor simți aceste momente extrem de intens. Mercur intră în Taur pe 15 mai, iar spre sfârșit vor fi două conjuncții interesante între Soare și Jupiter și Venus și Uranus.

Horoscop Berbec săptămâna 13 - 19 mai 2024

În prima parte a săptămânii, sectorul iubirii și aventurilor romantice este activat și s-ar putea să apară evenimente sau situații, care să schimbe planurile nativilor Berbec.

Mercur, planeta comunicării își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa banilor câștigați din muncă. Așadar, urmează o perioadă favorabilă negocierilor salariale sau tranzacțiilor de orice fel.

În weekend, Soarele, energia, formează o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, iar Venus cu Uranus, planeta imprevizibilului. Apar evenimente neașteptate în planul relațiilor, dar și oportunități, care îi invită pe nativii Berbec să schimbe ceva în regimul credințelor și filosofiei de viață, să-i ajute să vadă viața dintr-o altă perspectivă.

Citește și
ucraina
Ploaie de bombe în regiunea Harkov. Armata Kievului încearcă să trimită întăriri
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă

Horoscop Taur săptămâna 13 - 19 mai 2024

În prima parte a săptămânii, registrul astral activează sectorul vieții de familie și căminului, unde pot apărea discuții sau dispute legate de administrarea unor bunuri sau a unor bani investiți.

Mercur, planeta comunicării își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa personalității, semn că urmează o perioadă favorabilă de afirmare, să-și folosească abilitățile de comunicare, să poarte negocieri sau să învețe mai ușor, să acumuleze informație. Atenție, însă, la tendința de a avea idei fixe!

În weekend, nativii Taur sunt preocupați de o situație la serviciu, de luarea unor decizii importante, pe care le tot amână. Tot la finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea nativilor, formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că Taurii pot surprinde prin acțiuni pe toate planurile. În planul sentimental, s-ar putea să-și dorească mai multă libertate.

Horoscop Gemeni săptămâna 13 - 19 mai 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Gemeni mai multe deplasări, întâlniri, dar și discuții cu cineva apropiat, să înțeleagă un context profesional sau care îi frământă. Soarele și Uranus formează un aspect strâns în casa subconștientului și nativii vor avea o dispoziție introspectivă, se vor apropia mai mult de partea spirituală, vor avea conștientizări și vor putea să se elibereze de un bagaj emoțional, pe care l-au cărat o perioadă mai mare de timp.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa subconștientului, introspecției și trecutului și urmează o perioadă în care-și vor analiza viața. Vor exista frământări interioare, însă Mercur va ajuta la conștientizarea unei situații, să poată trece peste niște probleme care i-au marcat.

În weekend, nativii Gemeni vizitează pe cineva din familie, se întâlnesc cu prietenii sau au o întâlnire romantică, care se poate transforma brusc și neașteptat într-o poveste de iubire.

Horoscop Rac săptămâna 13 - 19 mai 2024

În prima parte a săptămânii, nativii Rac pot primi o propunere de afacere sau de implicare într-un proiect extraprofesional, care le pot aduce în conturi sume considerabile. Responsabil de această situație este Uranus, care îi ajută să returneze mai repede o datorie.

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Nativii Rac pot socializa mai mult, să iasă la evenimente, să caute să cunoască persoane noi, cu care au aceleași pasiuni, să pună pe roate un proiect, să se asocieze cu cineva din anturaj.

În weekend, nativii Rac fac mai multe deplasări în scop administrativ și reușesc să găsească o soluție la o situație apărută în activitatea profesională. Duminică sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul, legat de programarea unei vacanțe sau cu o rudă cu care au avut neînțelegeri privind o deplasare în alt oraș.

Horoscop Leu săptămâna 13 - 19 mai 2024

Nativii Leu încep săptămâna cu prezența Lunii în semnul lor zodiacal și le imprimă optimism și determinare să-și urmeze obiectivele și planurile personale. Posibil să intre într-o dispută cu șefii, dacă aceștia își impun un punct de vedere care nu este în acord cu principiile lor.

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa carierei, imaginii și reputației, relației cu șefii, instituțiilor publice și anunță o perioadă cu preocupări pentru viitorul sferei profesionale. Posibil ca nativii Leu să primească oferte, propuneri, să poarte discuții legate de o funcție, o promovare, un proiect nou. De asemenea, se intensifică relațiile cu străinătatea.

Joi și vineri se activează sfera financiară și pot avea loc cheltuieli, unele neprevăzute, care să destabilizeze puțin bugetul nativilor, însă aceștia vor reuși să se redreseze cu ajutorul partenerului.

Finalul de săptămână anunță o zi favorabilă obținerii unui job sau încheierii unui parteneriat profesional.

Horoscop Fecioară săptămâna 13- 19 mai 2024

Nativii Fecioară încep săptămâna cu nevoia să stea izolați, departe de toate sursele de stres sau de agitația cotidiană, pentru că au nevoie să se reechilibreze, să găsească soluție la o chestiune care îi frământă în planul relațional. Dacă sistemul de valori după care se ghidează nu mai coincide cu cel al partenerulul, va fi nevoie de un dialog sincer pentru a lua o decizie privind evoluția relației.

Mercur, guvernatorul nativilor Fecioară, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin sectorul cunoașterii, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, principiilor și convingerilor, semn că vor fi interesați să programeze o călătorie, să învețe din nou, să-și lărgească cercul cunoașterii. Totodată, vor căuta să iasă mai mult în spațiul social, să socializeze.

Vești bune vin în weekend, de la drum, din străinătate sau de la prieteni care locuiesc în alt oraș și care îi invită să li se alăture într-o călătorie.

Horoscop Balanță săptămâna 13 - 19 mai 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță discuții despre bani și negocieri salariale, privind un job nou, o ofertă de colaborare și finanțare a unui proiect personal, pe care nativii doresc să-l reia.

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa intereselor financiare, a relațiilor intime și transformărilor profunde. Urmează o perioadă de interes pentru rezolvarea unui context financiar, punerea în ordine a unor acte, obținerea unor acte notariale sau juridice, intrarea în posesia unei moșteniri. De asemenea, au loc discuții despre viața intimă și relație.

La finalul săptămânii, nativii părinți pot avea discuții în contradictoriu cu copiii, dacă nu sunt de acord cu cerințele acestora. Posibil să apară și neplăceri într-un context sentimental, iar nativii să aibă dispute cu partenerul.

Horoscop Scorpion săptămâna 13 - 19 mai 2024

În prima parte a săptămânii este posibil ca nativii Scorpion să aibă o surpriză financiară, să li se propună un proiect nou sau o colaborare, de pe urma căreia să câștige mai mulți bani.

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și aduce discuții și clarificări în cuplu, iar în relațiile profesionale înțelegeri și negocieri, încheieri de contracte noi.

Finalul de săptămână aduce evenimente bruște și neașteptate în planul relațional și discuții despre viitorul relației sau a unui parteneriat profesional. La serviciu urmează o perioadă dinamică, cu multe oportunități, iar recomandarea astrelor este ca nativii să nu le rateze, să se implice și să-și demonstreze experiența și abilitățile.

Horoscop Săgetător săptămâna 13 - 19 mai 2024

În prima parte a săptămânii, contextul astral anunță discuții tensionate, legate de bani sau de administrarea unor sume deținute la comun cu partenerul. S-ar putea să fie diferențe de opinie privind folosirea unor bani și de aici să apară divergențe.

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa muncii și sănătății. Urmează o perioadă cu discuții, negocieri, înțelegeri și reorganizarea sarcinilor, programului de lucru. De asemenea, pot avea loc discuții cu colegii pentru îmbunătățirea condițiilor, dar și pentru eficientizarea timpului. Vin și propuneri noi de job sau de colaborări.

Finalul de săptămână anunță un eveniment fericit în cuplu, privind începerea unei relații pentru cei singuri și evenimente neașteptate în planul sentimental sau în relațiile cu copiii.

Horoscop Capricorn săptămâna 13 - 19 mai 2024

Contextul astral de la începutul săptămânii le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru situația financiară și administrarea unor sume de bani, mai ales dacă doresc să investească în casă. Posibil să ajute pe cineva din familie cu o sumă de bani.

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin sectorul iubirii și aventurilor romantice, distracției și relaxării, semn că urmează o perioadă în care nativii caută oferte de vacanță, fac rezervări, caută metode noi de petrecere a timpului, dar și de cucerire a unor persoane, dacă sunt singuri. În cuplu, Mercur aduce clarificări și discuții despre viitorul relației.

Finalul de săptămână aduce surprize și evenimente fericite în planul sentimental, mai ales nativilor care își doresc să înceapă o poveste nouă de iubire. Nu sunt excluse răsturnări de situație și în relațiile mai vechi.

Horoscop Vărsător săptămâna 13 -19 mai 2024

Nativii Vărsător încep săptămâna cu preocupări pentru relația de cuplu. Posibil să apară evenimente neașteptate, care aduc schimbări în casă, de casă sau în familie.

Pe fondul acesta astral, Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin sectorul vieții de familie și locuinței și urmează o perioadă cu dialoguri cu familia, părinții, legate de spațiul de locuit, întemeierea unei familii sau administrarea unor bunuri de o valoare mai mare.

Finalul de săptămână este dinamic în planul comunicării, negocierilor și interacționării cu ceilalți. Atenție la impulsul de a intra mai des în conflicte la locul de muncă!

Horoscop Pești săptămâna 13 - 19 mai 2024

Nativii Pești încep săptămâna cu multă implicare și acțiune în sarcinile de serviciu. Se anunță două zile foarte aglomerate, cu surprize, evenimente care să dea peste cap proiectele și strategiile pe termen lung, dar și cu decizii noi ale superiorilor privind activitățile pe care le desfășoară.

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Taur, din 15 mai, respectiv prin casa comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Urmează o perioadă activă, în care comunicarea este susținută. La fel și negocierile sau rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare. Mercur ajută în dialoguri, acumularea de cunoștințe și rezolvarea unor neînțelegeri.

Finalul de săptămână anunță mai multe deplasări, susținere de interviuri și negocieri, care pot să le mărească veniturile nativilor Pești.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Citește și...
Studenții din ultimul an la Medicină din Timișoara și-au colindat dascălii, drept mulțumire. ”Este emoționant”
Studenții din ultimul an la Medicină din Timișoara și-au colindat dascălii, drept mulțumire. ”Este emoționant”

În prag de rezidențiat, studenții în ultimul an la Medicină le-au făcut dedicații „live” dascălilor, la Timișoara. Tinerii au adaptat versuri create de ei, pe melodii consacrate. Acompaniați de chitare, au plecat la colindat prin spitale.  

Ploaie de bombe în regiunea Harkov. Armata Kievului încearcă să trimită întăriri
Ploaie de bombe în regiunea Harkov. Armata Kievului încearcă să trimită întăriri

Se dau lupte dure în nord-estul Ucrainei, unde rușii au lansat o ofensivă terestră majoră. Armata Kievului încearcă să trimită întăriri în regiunea Harkov, asaltată de o ploaie de bombe.

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.