Gestul făcut de doi părinți britanici pentru cel care le-a ucis fiica

07-08-2017 23:19


Kate Grosmaire

Doi părinți din Marea Britanie au ales să-l ierte pe cel care le-a ucis fiica.

Kate Grosmaire și soțul său, Andy Grosmaire, amândoi în vârstă de 58 de ani, au decis să-l ierte pe iubitul fiicei lor, cel care le-a ucis copilul. În plus, cei doi îl vizitează lunar la închisoare.

„Oamenii mă întreabă despre relația mea cu el, iar eu le răspund că eu împreună cu soțul meu i-am devenit părinți spirituali”, a declarat doamna Grosmaire, notează Metro.

„În ciuda durerii pe care ne-a provocat-o, noi îl iubim și ne dorim un viitor bun pentru el. Știu că el va face întotdeauna parte din viețile noastre”, continuă femeia îndurerată.

Fiica soților Grosmaire a început relația cu cel care avea să-i devină călău la vârsta de 16 ani. După numai trei ani de relație, băiatul a decis să-și împuște în cap iubita, care a murit la scurt timp la spital din cauza rănii suferite.

În ciuda durerii lor sufletești, soții Grosmaire au decis să-l viziteze pe cel care i-a curmat viața fiicei lor, vizitându-l la închisoarea unde își ispășea pedeapsa.

Iertarea părinților celei pe care a ucis-o i-a redus din pedeapsă băiatului care a primit o detenție de 20 de ani și nu pe viață așa cum prevedea legea.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO