3 frați identici, arestați pentru aceeași crimă. Cum a fost posibil


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2019 13:02
Data publicarii: Sambata 07 Septembrie 2019 12:35
Categorie: Stiri Diverse
Tripleti

Tripleți identici au fost arestați la Londra după ce au încercat să îi furnizeze arme de foc unui "criminal extrem de periculos", potrivit CNN.

Frații Ricky și Ralston Gabriel, în vârstă de 28 de ani, au fost condamnați la 14 ani de închisoare de un tribunal din Londra, după ce au fost găsiți vinovați de conspirație la crimă cu o armă de foc. Al treilea triplet, Reiss, a mai fost găsit vinovat și de alte trei infracțiuni și a primit o pedeapsă mai severă, de 18 ani de închisoare.

Cei trei frați și alți cinci bărbați au fost reținuți după ce poliția a confiscat mai multe arme de foc. Pe unul dintre pistoale, autoritățile au găsit urme de ADN care aparținea tripleților, însă nu au putut să își dea seama care dintre ei este vinovat.

"Cei trei au încercat să exploateze faptul că au un ADN și o înfățișare identice, pentru a încerca să evite consecințele acțiunilor lor", a declarat șeful detectivilor de la Scotland Yard, Driss Hayoukane.

În cele din urmă, polițiștii au dovedit că toți cei trei tripleți au fost implicați, după ce au obținut imaginile suprinse de camerele de supraveghere și informații din telefoanele suspecților. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO