FOTO Casă bântuită, scoasă la vânzare. Proprietara susține că există nouă spirite în subsolul locuinței

Ultima actualizare: 11-10-2021 16:51
bantuita
Fox News

Michele Belle, o femeie din Troy, New York, a decis să-și vândă casa după ce mama ei a murit de Alzheimer. Deși mulți se arată interesați, nimeni nu i-a trimis o ofertă concretă.

Femeia a povestit, pentru Fox News, că a decis să-și scoată casa la vânzare după ce mama ei a murit. Aceasta și-a îngrijit părintele timp de nouă ani. Michele Belle susține că în acea perioadă s-au întâmplat mai multe lucruri paranormale.

„Am pierdut 13-20 de ajutoare atunci”, a spus aceasta. Se pare că asistentele care o îngrijeau pe mama ei vedeau fantome atât în casă, cât și în curte. „Mai multe dintre ele au spus că au fost chiar și împinse”.

Belle a explicat că proprietatea stârnește interesul multor potențiali cumpărători, însă nimeni nu îi face o ofertă concretă.

Casa a aparținut familiei timp de mai multe generații. Belle a declarat că în toată copilăria ei nu a experimentat nimic paranormal. Cu toate acestea, femeia a mărturisit că de multe ori simțea că mai există o prezență în casă. Copil fiind, Belle obișnuia să se ascundă sub masă în acele momente, loc în care se simțea în siguranță.

Însă situația s-a schimbat între timp. „Sunt trei bărbați în subsol”, a spus femeia. Belle spune că nu știe cine sunt aceștia, dar că au o energie agresivă. Mai mulți oameni au mărturisit că au fost împinși în timp ce se aflau în subsol.

Alte spirite îi sunt familiare, însă. Belle a reușit să își dea seama că în casă încă se află bunicul și străbunicul ei.

Michele Belle este conștientă că majoritatea fuge de astfel de case, însă susține că a întâlnit și persoane care își doreau să treacă printr-o astfel de experiență.

Între timp, femeia continuă să viziteze casa și să o purifice cu salvie pentru a menține spiritele calme.

În timp ce vorbea la telefon cu reporterii Fox News, mai multe șoapte s-au auzit în fundal. Bell a transmis că soțul ei se afla de asemenea în casă, însă nu a făcut niciun zgomot în tot acest timp.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO