Vedeta din telenovele care a solicitat cetățenia rusă. Este celebră și în România

Ultima actualizare: 15-06-2020 16:19
natalia oreiro
Getty

Cântăreaţa şi actriţa uruguayană, Natalia Oreiro, a solicitat cetăţenia rusă, după cum a mărturisit într-un interviu, citat luni de agenția EFE.

Natalia Oreiro, cunoscută în România datorită rolului din telenovela de succes ”Înger sălbatic”, difuzată în anii '90 de postul Acasă TV (actualul Pro 2), a vizitat pentru prima oară Rusia în 2001, iar de atunci a călătorit în această ţară practic în fiecare an.

Ea a declarat agenţiei ruse TASS, citată de Agerpres, că ideea i-a venit în timpul unei vizite la Ambasada rusă din Argentina, ţară în care actriţa locuieşte în prezent.

"Am spus că pentru mine ar fi o onoare să solicit paşaportul acestei ţări", a subliniat Oreiro, care are numeroşi fani în Rusia.

Ea a explicat că a trebuit să completeze o mulţime de formulare şi că această chestiune este în prezent analizată.

Oreiro, turneu în Rusia, după pandemie

 

Actriţa a precizat că doreşte să efectueze anul viitor un turneu în Rusia.

"Când se va sfârşi pandemia voi merge să cânt acolo. Vom sărbători 2021 împreună", a spus Oreiro, care este Ambasadoare UNESCO a bunăvoinţei pentru Rio de la Plata.

Oreiro a reamintit că plănuia să meargă în Rusia anul acesta, dar că turneul a fost anulat la începutul anului din motive care nu au depins de ea ci de organizatori. Dar a insistat că banii pe biletele vândute vor fi restituiţi fanilor.

Gerard Depardieu şi Steven Seagal, printre vedetele cu pașaport rus

 

Printre celebrităţile străine care au paşaport rus, după ce l-au solicitat oficial, se află actorul francez Gerard Depardieu şi actorul american Steven Seagal.

Legendara actriţă italiană, Ornella Muti, a mărturisit anul trecut că studiază la rândul ei această posibilitate, având în vedere că are deja permis de şedere în această ţară şi a început să înveţe limba rusă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO