Doi hoți din Vaslui au cărat cu o pătură pe stradă seiful plin de bani și bijuterii, după o spargere

Ultima actualizare: 22-09-2021 21:13
seif
iStock

Doi hoți din Vaslui au cărat cu o pătură pe stradă seiful plin de bani și bijuterii, după o spargere pe care au dat-o ”la pont” la casa unui om de afaceri. Ulterior, au vândut un Rolex găsit în seif cu peste 18.000 de euro.

Doi hoți care au dat în perioada mai-iulie 2021 două spargeri la oameni de afaceri din Vaslui au cărat la un moment dat un seif plin de bani și bijuterii cu pătura prin oraș, se arată în referatul polițiștilor de la Investigații Criminale citat de Vremea Nouă.

În noaptea de 2 iulie, indiviziii ”au urcat la locuința în cauză, au pătruns prin folosirea unei chei pilite și a unei foițe de aluminiu în interior, au sustras un seif ce conținea un ceas marca Rolex, mai multe bijuterii din aur și suma de 700 de lei după care cei doi s-au îndreptat cu seiful către strada Florilor”, susțin polițiștii.

Ceasul marca Rolex, în valoare de 37.000 de euro, pe care hoți l-au luat după ce au spart seiful, a fost vândut câteva zile mai târziu unui bărbat din Târgu Mureș cu suma de 18.750 de euro.

Ulterior, acesta l-a revândut cu suma de 20.000 de euro altei persoane.

Valoarea totală a bunurilor furate de cei doi hoți se ridică la peste 100.000 de euro. Indivizii au fost arestați la sfârșitul lunii august.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO