Cadouri de Valentine's Day 2019. Cum vrea un tânăr să-și impresioneze iubita

Dată publicare: 12-02-2019 18:44
Dată actualizare: 12-02-2019 20:33


Ne mai despart doar două zile, de ''Valentine's Day'', aşa că cei, care simt fluturi în stomac, abia aşteaptă să sărbătorească.

Mall-urile s-au umplut de cadouri şi inimioare roşii, iar mesele de la restaurant, au fost rezervate. Cei mai mulţi au mizat însă pe cutiile enorme de trandafiri "nemuritori", pentru aleasa inimii.

Denis vrea cu orice preţ să îşi impresioneze iubita anul acesta aşa că i-a comandat un buchet imens de trandafiri.

''I-am mai luat dar ceva mai mic, iar acum trebuie să trec la alt nivel, că altfel pierzi", a spus el. 

Şi alţii au vrut să iasă din tipare aşa că au încercat un tip de dar neobişnuit. Ca să nu mai punem la socoteală preţul, 5 mii de lei pentru 200 de trandafiri.

Mă iubeşte sau nu mă iubeşte? La asta se gândesc acum mai toate doamnele şi domnişoarele, iar răspunsul pentru multe dintre ele este: un buchet imens din trandafiri criogenati care dovedesc că dragostea poate trece testul timpului.

"Trandafirii criogenati sunt trandafiri naturali care sunt trataţi cu o soluţie specială şi îngheţaţi la -70 de grade. Până acum am avut în jur de 200 de precomenzi", a spus Andreea Osiac, managerul unui florării.

Cei care doresc o atmosferă discretă pot opta pentru o seară la hotel, care începe cu o cină romantică. În cameră, îndrăgostii primesc şampanie şi prăjituri cu ciocolată.

"Hotelul nostru vine în întâmpinarea cuplurilor cu pachete deosebite ce includ cazare, fie în camera de lux king, fie în apartamente. Micul dejun dar şi o cină romantică în doi sunt din partea casei", a spus Irina Chiriac, managerul unui hotel.

Şi bucătarii şi-au dat silinţa în privinţa meniului de Sfântul Valentin.

"Sorbetul de mango și puţină floarea sorelui, merge nemaipomenit. Este o microplantă şi o portocală confiată, iar la final puţin fistic zdrobit", a spus un bucătar.

"Am venit cu o asociere interesantă de şampanie franţuzească. Divertismentul este întreţinut cu muzică live", a spus Eugen Tudosie, managerul unui restaurant.

Părerile sunt însă împărţite.

Tânăr:Eu nu sărbătoresc deoarece sunt singur. Nu am cu cine din păcate.
Reporter: Dar dacă ai avea?
Tânăr: Probabil aş face ceva special, aş organiza o excursie, un city break.

"Eu aştept să fiu surprinsă. Ceva sentimental", a spus o tânără.

"Nu sărbătoresc nici una, nici alta. E în fiecare zi, nu? Aşa că nu trebuie o zi specială", a spus un domn.

Dacă duceţi lipsă de inspiraţie, puteţi opta oricând pentru clasicii ursuleţi de plus sau pentru o sticlă de şampanie, care în funcţie de buget poate să coste între 200 de lei şi 2000 de lei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO