Deputatul PSD cu scandalul din șaormerie, acuzat de un ales AUR că i-a spart telefonul în Parlament: ”Prostule, hai pleacă!”

Ultima actualizare: 21-12-2021 11:05

Deputatul PSD Adrian Solomon, cunoscut pentru scandalul de la șaormerie, este acuzat că ar fi spart telefonul unui coleg de la AUR, chiar în timpul ședinței de luni din Parlament.

Adrian Solomon l-a lovit pe deputatul AUR Ciprian Ciubuc în timpul dezbaterilor privind certificatul verde, acesta plângându-se apoi șefului său, George Simion, că deputatul PSD i-a spart telefonul.

 

Solomon, care este președintele Comisiei de muncă, s-ar fi enervat pentru că era filmat de Ciubuc, care îl întreba de ce susține certificatul verde.

„Prostule, hai, pleacă!”, i-a răspuns Adrian Solomon lui Ciprian Ciubuc, scrie Vremea Nouă.

“Vezi și te controlează, că ne întâlnim în afara Parlamentului și vedem cine este prost”, l-a amenințat Ciubuc.

În acel moment, Solomon s-a ridicat din bancă și i-a lovit telefonul lui Ciubuc.

 

”Sunt hărțuit și agasat în permanență”

 

“Băi, dar chiar așa de nesimțit eșți, să-mi dai peste telefon? Nu ți-e rușine? Calmează-te, ce ai? Nu-ți place să te filmez?”, a strigat Ciubuc.

Solomon l-a lovit apoi din nou pe Ciubuc. Acesta a început apoi să strige, în timp ce Simion a venit repede în ajutorul lui: „Domnul Solomon mi-a spart telefonul!”.

Deputatul PSD a fugit apoi la tribuna Parlamentului, de unde a început să se plângă că este hărțuit de aleșii AUR.

“Sunt hărțuit și agasat în permanenţă. Ori îl invitați să își închidă telefonul, ori îl invitați afară din sală, dar eu nu pot să-mi exercit mandatul cu astfel de persoane”, a spus Solomon.

Când a coborât de la tribună, Solomon a încercat să smulgă un banner uriaș, care era ținut în mâini de parlamentarii AUR.

 

Șoșoacă le-a strigat să le fie rușine

 

În tot acest timp, senatoarea Diana Șoșoacă îi striga lui Solomon să-i fie rușine.

“Rușine să vă fie, nici pe stadion nu va puteți comporta în halul ăsta”, se auzea Diana Şoşoacă.

Deputatul PSD de Vaslui Adrian Solomon a devenit cunoscut pentru scandalul pe care l-a făcut în iulie 2020 într-o șaormerie din București, după ce i s-a atras atenția să poarte mască de protecție.

”Băi, panaramă de om!”, i-a strigat Solomon angajatului de la șaormerie care îl ruga să respecte legea. Alături de el se afla și Irinel Stativă, de asemenea deputat PSD de Vaslui.

Poliția i-a amendat pe cei doi deputați PSD cu câte 3.000 de lei.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO