Cum decurge o călătorie în noile compartimente de lux ale Emirates. Un youtuber le-a testat. VIDEO

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
youtuber

Cea mai mare companie aeriană din Orientul Mijlociu, Emirates, și-a dezvăluit noile compartimente de lux din avioane.

Acestea sunt cabine complet închise, de 3,7 metri pătrați, în care călătorii se pot bucura de intimitate, mâncare gourmet și ecrane uriașe, precum și posibilitatea de a regla lumina din cabină.

Un zbor în aceste mini apartamente de lux nu este deloc ieftin însă. Prețul se ridică la aproape 8.000 de euro.

Un celebru youtuber american a testat o astfel de cabină si a filmat întreaga călătorie. Casey Neistat s-a declarat impresionat de toate serviciile pe care un astfel de zbor le asigură. Americanul a călătorit din Bruxelles în Dubai, declarând că “e cel mai tare loc pe care un avion îl poate avea” .

De asemenea, el a spus că ar compara cabina cu o camera de hotel mică, dar foarte elegantă. Mai mult, majoritatea locurilor beneficiază de fereastră, la care se adaugă și un binoclu cadou.

Nici cei poziționați în mijloc nu sunt dezavantajați, deoarece aceștia primesc „ferestre virtuale”, care permit vizualizarea priveliștii prin live-stream, cu ajutorul unor camere externe cu fibră optică. Și asta nu este tot! Cabinele au un dulap personal, un spațiu de depozitare privat și setări pentru reglarea luminii și a temperaturii.

Un alt lucru impresionant, nemaiîntalnit până acum, este posibilitatea de a efectua un apel video către echipajul de zbor printr-un iPad.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO