Cum au ajuns brazii de Crăciun să fie mâncați de animale în SUA: ”E ceva distractiv”


Ultimul update: Duminica 12 Ianuarie 2020 11:05
Data publicarii: Duminica 12 Ianuarie 2020 09:26
Categorie: Stiri Diverse

Americanii au găsit o...menire brazilor de Crăciun după sărbători. În timp ce la noi îi vedem aruncaţi la colţ de stradă, în Statele Unite sunt folosiţi drept hrană pentru animale. Dacă nu ştiaţi, cămilele şi bizonii adoră să îi devoreze.

Angajații unui parc de animale din statul american New York nu își văd capul de treabă în această perioadă.

Jordan Patch, proprietarul parcului de animale: "În timp ce mulţi oameni au început să îşi despodobească brazii de Crăciun, noi am început să îi folosim. Aici le avem pe Randy şi Lucy, care sunt încântate nevoie mare că au primit primul pom de Crăciun. Vor mânca întregul copac, inclusiv coajă. Sunt capabile să mănânce aproape orice, pentru că sunt obişnuite cu mediul dur din deșert, de unde provin, așa că dacă mâncă un pin nu e cu nimic mai diferit decât ar rumegă la beţe, tot felul de crenguțe, cactuşi sau orice altceva."

Nu doar cămilele se bucură de acest cadou. Și bizonii sunt adevărați devoratori de brazi.

Jordan Patch, propriatarul parcului de animale: "Copacii pe care îi avem aici pot să stea fie la sol sau să fie aruncaţi în aer (de animale) 3 metri, 3 metri şi jumătate sau 4 metri şi jumătate. Pot fi astfel folosiţi într-un mod util după ce le-au fost de folos oamenilor. Aşa că e ceva distractiv până la final."

Angajații parcului țin să precizeze că pomii sunt analizați cu atenție înainte de a ajunge în fața animalelor, ca nu cumva să mai fi rămas ornamente care le-ar putea dauna necuvantatoarelor.

Tags: brad, animale, craciun,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33