Cum a reușit un câine să alunge hoții care îi amenințau stăpânii. „S-ar fi terminat rău”


Ultimul update: Duminica 28 Aprilie 2019 13:28
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2019 13:18
Categorie: Stiri Diverse
Cum a reușit un câine să alunge hoții care îi amenințau stăpânii

Un câine care s-a dovedit a fi extrem de curajos a reușit să alunge hoții care au intrat în casă și au început să îi amenințe stăpânii.

Victoriy este un câine, în vârstă de 12 ani, care a reușit să alunge hoții care au intrat în casa stăpânilor săi, din Anglia. 

Camera de supraveghere instalată de familie a surprins momentul în care hoții se uită la câinele care alergă spre ei. Unul dintre indivizi a incercat să arunce cu un obiect în câine, însă animalul nu a fost nimerit.

„S-ar fi putut termina foarte rău, dacă nu ar fi fost Victory. Este eroul nostru și nu vom uita niciodată acest lucru”, a spus stăpânul câinelui.

Deși momentul a fost filmat, în acest caz nu a fost arestată nicio persoană, însă polițiștii spun că încearcă să identfice hoții.

Unul dintre membri familiei a spus că incidentul a fost „înfricoșător”. „Cei doi copii erau în casă, iar unul dintre ei era treaz și avea ușa deschisă la camera, în momentul în care a avut loc incidentul”, potrivit Metro

 

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

Tags: caine, erou, hoti, casa, stapani,

VIDEO PROTVPLUS.RO