Ce a găsit un pescar din Târgu Mureș într-o fântână. Are 300 de kilograme

Ultima actualizare: 05-06-2020 09:34

Misiune inedită, însă dificilă pentru pompierii din Târgu Mureş. Aceştia au fost solicitați să intervină la salvarea unei văcuţe, care căzuse într-o fântână improvizată. Animalul de 300 de kilograme s-a reîntors cu bine la pășunat.

Un pescar a fost cel care a dat alarma. După ce a auzit mugetul disperat al văcuţei, omul a sunat la 112.

Bărbat: "Este o fântână mare, are coş de beton aşa. Io n-am observat, n-am fost lângă ele, că sunt cu curent electric. Un pescar a trecut pe acolo şi ne-a anunţat. E foarte adânc, au venit pompierii şi ei au scos-o cu macaraua".

Pompierii sosiţi la locul incidentului s-au chinuit mai bine de două ore să scoată vaca din apă. Intervenţia militarilor a fost îngreunată de faptul că fântâna era de fapt o improvizaţie în mijlocul câmpului. Şi greutatea animalului le-a cam dat de furcă.

Dan Petru Daniel, purtător de cuvânt ISU Mureş: "S-au deplasat pompierii militari. Au constatat că este vorba despre o bovină căzută într-o fântâna improvizată, adâncă de 4 metri, cu circumferință de aproximativ 6m . A fost o intervenție dificilă, pentru ca bovina a avut 300 de kg".

Din fericire, văcuţa a fost scoasă teafără din puţul adânc şi a revenit repede la păşunat, alături de celelalte animale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO