Ce a făcut un bărbat după ce l-a mușcat un șarpe. Voia ca soția lui să moară cu el

Dată publicare: 12-02-2019 13:41
Dată actualizare: 12-02-2019 16:01


Sarpe

Un bărbat din India care a fost atacat de un șarpe veninos i-a mușcat mana soției, pentru că își dorea ca ei să moară împreună.

 

Shankar Rai dormea în locuința sa din districtul Samastipur, în apropiere de localitatea Patna din statul Bihar, când a fost atacat de un șarpe. Până dimineață, starea sa de sănătate s-a agravat. Temându-se că nu mai are suficient timp, a luat-o de mână pe soția sa Amiri Devi și i-a spus că și-ar dori ca ei să fie împreună și în viața de apoi, conform Newsweek.

De aceea, el și-a mușcat soția de încheietură, sperând că veninul îi va ucide pe amandoi. La scurt timp, amândoi și-au pierdut cunoștința, potrivit India Today.

Potrvit martorilor, medicii au ajuns la locuința lor la scurt timp și i-a transportat la spital. Deși bărbatul și-a pierdut viața, soția sa a fost salvată la timp.

„Mi-a zis că mă iubește atât de mult încât își dorea să murim împreună. După aceea, m-a prins de mână și m-a mușcat. I-am dat voie să facă asta”, a spus ea.

Potrivit unui medic local, femeia a putut fi salvată pentru că a fost tratată la timp.

Organizația Mondială a Sănătății precizează că peste două treimi din decesele cauzate de șerpi veninoși se întâmplă în Asia de Sud. Ravikar Ralph, profesor de medicină internă la Colegiul Medical Creștin din Vellore a precizat că între 70 și 80% dintre persoanele atacate de șerpi în India mor înainte să ajungă la un centru de tratament.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: newsweek.com


VIDEO PROTVPLUS.RO