Casă mistuită de flăcări în Neamț după ce a fost lovită de trăsnet

Ultima actualizare: 27-04-2022 09:28
Casă mistuită de flăcări în Neamț după ce a fost lovită de trăsnet
Monitorul de Neamț

O casă din județul Neamț a fost cuprinsă de flăcări după ce a fost lovită de trăsnet, iar proprietara a suferit un atac de panică.

 

Neobișnuitul incident a avut loc pe 25 aprilie, cauzând proprietarei în vârstă de 76 de ani un atac de panică, scrie Monitorul de Neamț.

”În data de 25.04.2022, la ora 15:10, prin apel 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință situată în comuna Ghindăoani.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Ghindăoani

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare de fum la acoperiș și la o cameră amenajată în pod, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars acoperișul pe o suprafață de 130 mp și bunurile materiale din podul locuinței (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile etc).

Proprietara locuinței, în vârstă de 76 de ani, a suferit atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost trăsnetul”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO