Carambol în județul Argeș. Patru persoane, printre care și un copil, rănite

Ultima actualizare: 06-12-2021 09:35

Carambol duminică seara în județul Argeș unde 4 persoane, printre care și un copil, au fost rănite și transportate la spital.

Din primele informații, se pare că o șoferită de 19 ani care conducea cu viteză a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens într-un autoturism. O altă mașină care circula în spatele tinerei, nu a mai putut să evite impactul și a lovit cele două vehicule. Șoferița nu se află la prima abatere, în urmă cu un an a izbit violent o mașină de poliție care a luat foc şi atunci s-a ales cu dosar penal. Acum poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauza evenimentului rutier.

Șoferița de 19 ani, din Câmpulung Muscel conducea cu viteză pe o șosea din Valea Mare Pravăț și într-o curbă, în urcare, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens într-un autoturism care circula regulamentar. Din spatele tinerei venea o altă mașînă care nu a mai putut opri la timp și a lovit cele două vehcule care se ciocniseră.

Patru persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital. Cele trei persoane care se aflau în mașină lovita de șoferiță, plus prietena tinerei care a provocat accidentul.

Adrian Nicolae, ISU Câmpulung Muscel:Am constatat că s-a produs un accident intre 3 autoturisme, din care au rezultat 4 victime, 3 adulți și un copil de 5 ani, toți cu traumatisme minore.

În urmă cu 1 an, tânăra de 19 ani a mai fost implicata într-un accident. Atunci nu a acordat prioritate unei mașini de poliție, tot în localitatea Valea Mare Pravăț și a izbit-o violent, după care autospeciala a luat foc.

Înauntru au rămas captivi doi polițiști și un jandarm, care ar fi ars de vii, dacă nu ar fi fost salvați de un elev al școlii de poliție de la Câmpina, ce se afla în trecere.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO