Anda Adam, scandal cu o turistă într-un hotel din Poiana Brașov. A fost chemată Poliția

Ultima actualizare: 25-12-2021 16:50
Anda Adam s-a luat la bătaie cu o turistă într-un hotel din Poiana Brașov
Facebook/ Anda Adam

Cântăreața Anda Adam s-ar fi luat la bătaie cu o turistă într-un hotel din Poiana Brașov, iar polițiștii au deschis dosar penal, deși artista nu a vrut să depună plângere.

Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de Ajun, în holul unui hotel din Poiana Brașov, după ce grupul în care se afla și Anda Adam a intrat în conflict cu un alt grup de cunoscuți, scrie Brașov Net.

O femeie a zgâriat-o pe față pe Anda Adam și, deși cântăreața nu necesita îngrijiri medicale, a fost apelat serviciul 112.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, a transmis IPJ Brașov.

Chiar dacă Anda Adam nu a formulat o plângere, în cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru a se efectua cercetări „in rem”, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO