Alex Bodi, în Mamaia cu bolidul pe care l-ar fi vândut deși era pus sub sechestru de DIICOT. Ce număr are mașina de 500.000 €

Ultima actualizare: 27-07-2021 16:22
Alex Bodi, în Mamaia cu bolidul pe care l-ar fi vândut deși era pus sub sechestru de DIICOT. Ce număr are mașina de 500.000 €
Replica de Constanța

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost surprins în Mamaia cu bolidul Lamborghini Urus pe care l-ar fi vândut deși era pus sub sechestru de DIICOT. Mașina de 500.000 de euro este înmatriculată în Cehia cu un număr personalizat.

 

Alex Bodi s-a aflat weekend-ul trecut în nordul stațiunii Mamaia, unde a făcut poze pe plajă cu fanele sale și a petrecut nopțile petrecând în clubul Nuba, fără a fi însoțit însă de nicio parteneră, scrie Replica de Constanța.

Individul arestat în noiembrie 2020 într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism a fost însoțit peste tot de șoferul bolidului său de jumătate de milion de euro, un Lamborghini Urus înmatriculat în Cehia, cu un număr personalizat, după numele său.

Interesant este faptul că procurorii DIICOT cereau din nou în aprilie 2021 arestarea preventivă a lui Alex Bodi pentru că și-ar fi vândut două mașini, deși se aflau sub sechestru în dosarul de proxenetism.

Este vorba despre un Lamborghini Aventador și un Lamborghini Urus, chiar cel cu care Alex Bodi s-a dus acum la mare.

 

Victimele era bătute, amenințate și violate

 

Admiratorii bărbatului acuzat de DIICOT că racola tinere, inclusiv minore, pe care le obliga apoi să se prostitueze, s-au îngrămădit să facă poze cu bolidul înmatriculat în Cehia, cu un număr personalizat, ALX BODI 1.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost reținut de DIICOT și arestat preventiv pentru 30 de zile în noiembrie 2020 de Tribunalul Dolj, sub acuzația că a racolat mai multe tinere prin metoda loverboy, pe care le-a obligat apoi prin violență să se prostitueze în cluburi din Germania, Spannia, Italia, Marea Britanie și Elveția.

Potrivit procurorilor, fetele erau sechestrate, bătute, amenințate și chiar violate de către membrii grupării din care făcea parte și Alex Bodi.

Unele victime au fost vândute către alți proxeneți, iar banii obținuți de pe urma lor erau investiți în imobiliare, atât în Românai, cât și în străinătate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO