Adolescent român, uitat de mama sa într-o parcare din Ungaria, fără telefon și acte. Ce a făcut băiatul de 14 ani

Ultima actualizare: 27-04-2022 19:24
Adolescent
Magyar Rendőrség

Un adolescent român a fost uitat de mama sa într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, fără telefon sau acte. Polițiștii maghiari l-au găsit pe băiatul de 14 ani și l-au adus la graniță, unde a fost preluat de mamă.

Incidentul a avut loc marți. Autocarul a oprit pentru un scurt popas într-o parcare de pe autostrada M5, aproape de graniţa cu România. Băiatul a coborât și a mers la toaletă, iar când a ieșit a avut parte de o surpriză: autocarul plecase fără el.

Speriat pentru că nu avea la el nici telefonul și nici actele, adolescentul a cerut ajutorul unui bărbat, care a sesizat poliția.

"De ceea ce mulţi dintre noi ne temeam când eram copii în excursia cu clasa tocmai s-a întâmplat, dar, din fericire, s-a rezolvat. Ieri, un bărbat ne-a anunţat că un băiat a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă din Csengelei", se arată în mesajul publicat pe Facebook de Poliţia din Ungaria.

Polițiștii ungari au contactat compania care deține autocarul și l-au dus pe adolescent la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota, unde îl aşteptau deja autocarul şi mama sa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO