Actrița care a murit la câteva zile după ce a strâns banii de înmormântare. Ce film visa să vadă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 14 Noiembrie 2018 15:49
Categorie: Stiri Diverse
Shirley Hellyar

O actriță din Glasgow, Scoția, a murit la câteva zile după ce a reușit să strângă 8000 de euro bani de înmormântare, relatează BBC.

Shirley Hellyar, în vârstă de 40 de ani, credea că a învins cancerul și pentru a sărbători a călătorit în Newcastle. În octombrie a primit însă o veste devastatoare din partea medicilor care i-au pus un diagnostic letal: i-au mai dat 5 săptămâni de trăit.

A apelat la ajutor pentru a strânge bani de înmormânate - 8000 de euro. Shirley a murit săptămâna trecută cu două zile înainte de lansarea pe Netflix a ultimului film în care joacă ca figurant - Outlaw King.

Și-a dorit enom să prindă lansarea pe Netflix a filmului înainte de a muri, relatează BBC. A murit în somn la un spital din Newcastle înconjurată de familie și prieteni.

Shirley a fost diagnosticată cu limfom limfoblastic după ce a dezvoltat o tumoră la plămâni în 2017. În septembrie 2018, tumora s-a micșorat și credea că a învins boala, dar medicii i-au transmis că mai are câteva săptămâni de trăit. Peste 300 de oameni au donat 8000 de euro pentru a ajuta familia cu bani de înmormântare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO