Accident în lanț pe o șosea din Iași. O mașină prinsă între două camioane, alta lovită de sticle de bere

Dată publicare: 12-05-2021 08:19
Dată actualizare: 12-05-2021 09:24


Cinci oameni au văzut moartea cu ochii, după ce patru mașini au fost implicate într-un accident în lanţ, pe o şosea din județul Iași.

 

Un autoturism a fost prins la mijloc, în ciocnirea dintre două camioane care rulau cu viteză. Şoferița a scăpat cu viață, ca prin minune.

În urma impactului violent, pe şosea au zburat sute de sticle de bere, care au lovit un alt automobil.

Accidentul rutier s-a petrecut marți după-amiază, pe raza comunei Ruginoasa, din județul Iași. Patru mașini care mergeau în același sens, dintre care două camioane, s-au izbit una de cealaltă. Un autoturism a fost practic strivit între vehiculele de marfă, iar șoferița a rămas blocată în caroseria deformată. O a cincea maşină, care venea din sens opus, a fost lovită de zeci de sticle de bere, proiectate dintr-unul din camioane.

Georgică Onofreiasa, purt.cuv. ISU Iași: ”Victimele au primit îngrijiri medicale la locul producerii accidentului rutier și au fost transportate la spital, mai puțin una, care a refuzat transportul.”

Viteza și neadaptarea la condițiile de trafic au fost cauzele producerii accidentului de marți după-amiaza, spun polițiștii.

Anca Vijiac purt.cuv.IPJ Iași: ”Este vorba despre o coliziune între cinci autovehicule, care a fost soldată cu rănirea unor persoane. Totodată, conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.


VIDEO PROTVPLUS.RO