A fost înjunghiat de un prieten, după ce au băut. Motivul incredibil al agresorului


Ultimul update: Joi 27 Februarie 2020 18:24
Data publicarii: Joi 27 Februarie 2020 18:24
Categorie: Stiri Diverse

Atac sângeros într-un bloc de garsoniere din orașul Găeşti, în județul Dâmbovița. Un bărbat de 37 de ani a fost rănit cu cuțitul de un amic de pahar.

Agresorul, un individ abia eliberat din penitenciar, era convins că soția l-ar fi înșelat cu victima în perioada cât el a stat în detenție. Cel rănit spune însă că este nevinovat și că singura greșeală a fost să îl invite în locuința lui pe atacator.

Bărbatul rănit este necăsătorit și locuiește singur. Povestește că s-a întors recent de la muncă, din Spania. L-a întâlnit pe agresor în fața blocului și au petrecut câteva ceasuri. Apoi au urcat în garsoniera de la etajul patru, unde a avut loc atacul.

Ionuț Valentin Speriatu, victimă: „Am stat fără ceartă, fără scandal, fără nimic, tam-nesam, dintr-o dată mi-a zis, bă, tu ai stat cu nevasta mea, eu nici nu am cunoscut-o, am venit de o săptămână din Spania. A luat cuțitul de pe masă, mi-a dat și a plecat”.

Suspectul de 44 de ani a ieșit din penitenciar luna trecută, după ce a stat încarcerat doi ani și jumătate pentru furturi și scandaluri. A recunoscut că a băut împreună cu victima, dar susține că nu ar fi atacat cu cuțitul.

Ion Togan, suspect: „Prima dată l-am văzut atunci. Atât, am băut cu el, s-a ținut după mine să îi mai dau dintr-o jumătate.”
Reporter: „Dumneavostră susțineți că nu l-ați atacat?”
Ion Togan, suspect: „Nu, tăticule, n-am de ce.”

Imediat după atac, rănitul a cerut ajutorul vecinilor săi, care au sunat la ambulanță și la poliție.

Gabriela Suseanu, vecina victimei: „Plin de sânge, dezbrăcat așa, la brâu. Lui bărbatul meu i-a povestit că l-a înjunghiat cineva și a fugit.”

Vasile Suseanu, vecinul victimei: „Mi-a zis că l-a înjunghiat și a fugit. Pierdea sânge, era baltă de sânge când am deschis ușa.”

Polițiștii au descoperit cuțitul în baia aflată la etajul al doilea al clădirii unde locuiește victima. Pus în fața probelor, suspectul și-a recunoscut în cele din urmă vinovăția, iar acum este cercetat în stare de libertate pentru tentativă de omor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO