A așteptat 8 ani să-și înmormânteze fiul mort. Vestea bulversantă primită acum de femeie


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2018 09:32
Categorie: Stiri Diverse
cimitir inspector pro

O femeie din Marea Britanie spune că fiul ei a fost incinerat, fără acordul ei. Victoria a primit vestea șocantă după aproape 8 ani.

Victoria McMahon, de 37 de ani, a spus că a fost șocată să afle că fiul ei, Jake Francis, a fost incinerat la o lună după ce a făcut întreruperea de sarcină din motive medicale, la Spitalul St Mary din Manchester, în martie 2011.

Femeia a așteptat aproape opt ani să-și îngroape copilul, care ar fi fost supus unor expertize medicale. În urmă cu o lună, după îndelungi insistențe, a afat ce s-a întâmplat cu trupul fiului. Fiind catolică, Victoria este împotriva incinerării, relatează Metro.

"Vestea m-a distrus. Îi așteptam să-mi dea fiul înapoi, ca să-l pot lăsa să se odihnească. Nu am unde să-l plâng. Este o cruzime”, spune Victoria.

Victoria dă vina pentru toată tragedia pe doctorița care a asistat-o pe timpul sarcinii și care nu a atenționat-o că tratamentul pe care îl lua pentru epilepsie i-ar putea afecta fătul.

La șase luni de sarcină, medicii i-au spus că fiul nenăscut prezinta un risc ridicat de leziuni ale creierului și "deformare fizică majoră". Atunci a recurs la întreruperea de sarcină și și-a dat permisiunea pentru autopsie și alte teste medicale, care ar fi putut ajuta alte familii în viitor.

Victoria McMahon a solicitat însă trupul copilului după finalizarea testelor, întrucât, potrivit tradiției catolice, ar fi vrut să-l îngroape.

Acum, femeia a aflat de la o asistentă medicală că nimeni nu a ținut cont de cererea ei, iar trupul a fost incinerat după o lună, iar cenușa a fost aruncată în grădina spitalului.

Conducerea spitalului și-a cerut scuze și i-a oferit ședințe de consiliere psihologică. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Metro

Filmul morții lui Ștefan, băiețelul decedat după o operație. Ce s-a întâmplat pas cu pas
VIDEO PROTVPLUS.RO