Opera Națională din Iași își va transmite online spectacolele. Cu ce piesă se va debuta

Ultima actualizare: 16-03-2020 16:22
Opera
Agerpres

Reprezentanţii Operei Naţionale Române din Iaşi au anunţat, luni, că în perioada următoare se vor transmite online spectacolele din repertoriu.

 

Potrivit unui comunicat de presă, decizia este luată pentru a preveni răspândirea coronavirusului şi infectării atât a personalului cât şi a spectatorilor. Vizionarea spectacolelor este gratuită, acestea pot fi văzute accesând site-ul Operei Naţionale Române din Iaşi.

"Dată fiind perioada dificilă pe care o traversăm cu toţii, Opera Naţională Română Iaşi îşi doreşte să fie în continuare cât mai aproape de toţi iubitorii de operă. Suntem bucuroşi şi onoraţi să vă anunţăm faptul că vom putea transmite online spectacole extraordinare din repertoriul nostru. Astfel, prezenţa dumneavoastră în lumea spectacolelor Operei ieşene va putea continua fără întrerupere'',  spun reprezentanţii Operei Naţionale Române Iaşi.

''Vom debuta în acest demers online cu opera "Indiile Galante", de Jean Philippe Rameau, regizată de Andrei Şerban. Este vorba despre o preţioasă bijuterie din colecţia noastră, cu care am debutat în urmă cu nouă ani, la inaugurarea noii săli de spectacole. Streamingul va fi gratuit şi va începe luni, de la ora 18:30", au adăugat aceștia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO