Jos palaria in fata pompierilor militari!

Ultima actualizare: 08-05-2012 09:57
Jos palaria!

Jos palaria le spunem astazi celor care ne scot din apa sau foc, celor care se lupta pentru bunurile si vietile noastre, celor care risca in fiecare zi pentru ca noi sa avem un trai in siguranta.


Cand aud alarma, pornesc intotdeauna sa ne salveze familiile si se roaga in permanenta in gand sa se intoarca si ei intregi la ale lor. PRO TV isi da jos palaria in fata pompierilor militari.

Vara sau iarna, noapte sau zi, pompierii militari sunt pregatiti sa intervina. Asa a fost si in 26 iunie 2009. Un incendiu devastator: 72 de metri, 19 etaje in flacari. Asta au gasit pompierii militari in mijlocul Bucurestiului. Fiecare secunda conta pentru a opri focul si a minimiza pagubele. Secunde scurse in ore intregi de lupta cu valvataia.

Mihai este pompier de doar trei ani. A facut o alegere de care nu-i pare rau. El este cel care grabeste autospeciala, cel care asigura baza de pornire in orice interventie. Atunci cand se da alarma, simturile lui se ascut: trebuie sa fie apt sa ia deciziile cele mai bune pentru a actiona in siguranta. Regula de baza a pompierilor: sa salveze vieti si bunuri si sa se intoarca tot cati au plecat.

Ca Mihai sunt sute de pompieri militari, oameni pregatiti sa ne protejeze, oameni antrenati sa lupte pentru sanatatea si bunurile noastre. Si pentru asta le spunem: JOS PALARIA!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO