Jos palaria in fata lui Mihai Dobrescu!

Ultima actualizare: 13-10-2012 00:27

Are o meserie pentru care in dictionar exista un substantiv doar la feminin: manichiurista. El este baiat si asadar este o exceptie, pentru ca se ocupa de unghiile doamnelor. Asa ca vom face si noi o exceptie i ii vom spune manichiurist.

Loredana nu urca pe scena fara sa-si ingrijeasca unghiile la Mihai si la fel ca ea si alte vedete. Incet, incet, personajul nostru si-a facut un nume si un salon. Dar nu acestea sunt cele mai mari merite ale sale. Printr-o fundatie ajuta batrani si copii saraci ramasi ai nimanui, asa cum a fost si el odata.

La 27 de ani, Mihai simte ca are deja multe. Cand a pus mana pentru prima data pe o forfecuta de unghii, nu avea nimic. Iar prin nimic nu intelegem 0 bani, ci pur si simplu el nu avea pe nimeni. Intre timp, a bifat si bicicleta si masina.

Povestea lui este la fel cum ii e si zambetul: o poveste despre optimism. Asa, cu bucurie, s-a gandit sa amestece lumile pe care le cunoste el: hight life-ul bucurestean care ii e clientela, cu copii din familii foarte sarace sau din centre de plasament pe care ii invata meserie.

Astfel, pentru tot ce a facut cu viata sa si pentru ca in primul rand se gandeste si la cei nevoiasi, merita sa-i spunem "Jos palaria".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO