Vedetele PRO TV ne spun de ce iubesc Romania. VIDEO

Ultima actualizare: 22-09-2012 07:17
Rares Nastase: Iubesc Romania pentru ca ma surprin...
Neti Sandu: Aici e casa mea si nu mi-am dorit nici...
Cristian Leonte: Iubesc Romania pentru ca am noroc...
George Buhnici: Romania ramane singurul loc unde m...
Iulia Vantur: Iubesc Romania pentru ca aici sunt t...
Catalin Radu Tanase: Iubesc Romania pentru ca aici...

Vedetele Pro TV, Iulia Vantur, Neti Sandu, Cristian Leonte, Rares Nastase, Catalin Radu Tanase si George Buhnici, nu au ezitat sa ne vorbeasca despre ceea ce simt pentru tara lor.

Si tu poti sa ne spui De ce iubesti Romania.

Iata cum:

Mesajul dumnevoastra poate ajunge in fata tuturor prin 3 click-uri.
Puneti-va gandurile in ordine si, cu mult curaj, intrati pe site-ul nostru, www.stirileprotv.ro. In coltul din dreapta sus veti gasi butonul Cabina ProTV. Un singur click si veti fi fata in fata cu Andreea Esca.

Dupa introducere, in partea de jos observati butonul - inregistreaza mesajul tau aici. Click si tot Andreea va spune ce urmeaza.
Apoi dati click pe butonul verde - Allow - pentru a porni webcam-ul si microfonul. Aveti la dispozitie pana la 60 de secunde, asa ca nu irositi timpul. START inregistrare.

Dupa ce ati terminat de inregistrat, dati click pe SALVEAZA, introduceti datele personale si ati incheiat. Toate mesajele vor fi ascultate si apoi vor fi publicate pe site. Cele mai bune vor fi difuzate de PRO TV pe 1 decembrie.

Tu de ce iubesti Romania?

Incarca o poza cu tine aici si fa-ti profil de roman pe Facebook.

Cum va mai puteti inregistra:

Pe site-ul deceiubescromania.ro. E simplu: dupa ce te-ai filmat cu telefonul sau webcam-ul si ai urcat clipul tau pe youtube, nu trebuie decat sa pui linkul. Si nu uita. Da LIKE paginii deceiubescromania.ro, dupa ce te-ai logat pe Facebook. Astfel mesajul tau va ajunge la mai multi romani.

 

De ce iubesc vedetele Romania. Vezi ce au spus in Cabina ProTV

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO