Emil Boc le spune romanilor de ce iubeste Romania. VIDEO

Ultima actualizare: 14-09-2012 13:55

Premierul Emil Boc a declarat, duminica, la ProTV, ca iubeste Romania pentru oamenii pe care ii are si sufletul lor, pentru frumusetile naturale si istoria tarii.

"Iubesc tara aceasta pentru oamenii pe care ii are, pentru caldura, sufletul si talentul lor. Iubesc Romania pentru ca are frumuseti naturale. Iubesc Romania pentru ca este tara care a reusit sa ma faca sa fiu mandru pentru ca are o istorie neatarnata, ne-am pastrat limba, ne-am pastrat traditia, ne-am pastrat obiceiurile, indiferent de greutatile prin care am trecut in decursul veacurilor. Si iubesc Romania pentru ca, oriunde as fi, nicaieri cuvantul «acasa» nu are alta semnificatie si nu o poate avea decat aici, acasa, in Romania, semnificatia lui autentica. Pentru asta iubesc Romania", a spus Boc, la emisiunea "Dupa 20 de ani".

Pro TV, Gandul, ProSport, Sport.ro, Ziarul Financiar si Mediafax au lansat simultan "De ce iubesc Romania", o campanie virala prin care romanii sunt indemnati sa spuna celor din jur, acasa si in tarile in care locuiesc in prezent, ce anume ii face mandri de tara lor.

Campania se desfasoara pe www.deceiubescromania.ro, unde utilizatorii sunt invitati sa descarce unul dintre afisele campaniei, sa il printeze si apoi sa il lipeasca intr-un loc vizibil, unde este permis afisajul si sa se fotografieze sau filmeze cu el. Vor arata tuturor oameni nascuti in Romania si care au schimbat prin inventiile si inovatiile lor lumea. Se vor transforma astfel in purtatori de mesaj, in romani mandri de tara lor si de valorile romanesti.

Fotografia sau filmul se postează apoi pe site şi astfel va fi văzută de o lume întreagă. Românii sunt invitaţi astfel să participe la cea mai mare campanie de publicitate outdoor din Europa.

Tot pe www.deceiubescromania.ro utilizatorii isi pot inregistra mesajul despre Romania cu telefonul mobil sau cu webcam-ul si apoi il pot posta pe Youtube. In plus, pot comenta si incarca poze si pe Facebook. Toate acestea vor ajunge prin intermediul site-ului in vazul tuturor.

Campania "De ce iubesc Romania" reuneste si povestile unor straini care au ajuns in Romania, s-au indragostit iremediabil de ea si acum vorbesc despre experientele lor din tara noastra, fiind si ei la randul lor purtatori de mesaj si sustinatori ai brandului de tar.

 

De ce iubesc vedetele Romania. Vezi ce au spus in Cabina ProTV

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO