Mirele, dupa la petrecerea burlacilor de la striptease:Mi-a dansat in brate pana m-a bagat in spital

striptease

O petrecere a burlacilor care a avut loc intr-un club de striptease a avut un final neasteptat; mirele a fost pus intr-o pozitie delicate si, mai mult, a ajuns pe patul de spital.

In clubul Penthouse din Port Richmond, Pennsylvania, o stripteusa i-a dansat in poala lui Patrick Gallagher, viitorul mire, pana i-a rupt vezica urinara. Cel putin asta sustine el…

Ca invitat de onoare in club, Patrick s-a bucurat de atentia deosebita a dansatoarelor. El spuna ca la un moment dat una din fete i s-a aruncat mai tare in brate si l-a lovit in abdomen. I s-a facut rau brusc si tanarul a ajuns in aceeasi noapte la spital, unde medicii au constatat ca avea vezica urinara rupta si l-au operat de urgenta.

Acum, la aproape doi ani de la aceasta intamplare, Patrick Gallagher a dat in judecata clubul si cere despagubiri de 50.000 de dolari, contravaloarea tratamentelor pe care le-a urmat si despagubiri morale.

In noiembrie 2010, cand a avut loc petrecerea, Patrick si prietenii lui au optat pentru un serviciu de lux oferit de club. Pentru 140 de dolari de persoana, mirele si invitatii au avut acces intr-un separeu unde au avut chelneri care i-au servit doar pe ei si dansatoare care le-au oferit un program special.

Citește și
politista SUA
Ce facea dupa program o politista blonda. Sefii au aflat cand au vazut cu ea 100 de fotografii
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Politia nu a identificat-o pe dansatoarea care a provocat accidentul, iar reprezentantii clubului au spus ca nu au vazut ce s-a intamplat in camera privata.

La cateva luni dupa acest scandal, sapte dansatoare de la clubul Penthouse au fost arestate pentru prostitutie.

Patrick Gallagher a inaintat procesul la instanta saptamana trecuta.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Povestea tulburatoare a unei tinere careia ii este refuzata ultima dorinta
Povestea tulburatoare a unei tinere careia ii este refuzata ultima dorinta

O tanara de 28 de ani, manager la o banca importanta, bolnava de cancer cerebral in stadiu terminal, si-a exprimat clar ultima dorinta – aceea de a muri.

Ce facea dupa program o politista blonda. Sefii au aflat cand au vazut cu ea 100 de fotografii
Ce facea dupa program o politista blonda. Sefii au aflat cand au vazut cu ea 100 de fotografii

O politista blonda a fost suspendata dupa ce sefii au vazut peste 100 de fotografii in care femeia este in ipostaze care nu sunt compatibile deloc cu profesia pe care o are.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.