Ce facea Alex "Belea" din Dambovita in timp ce colegii sai erau la BAC: "Ma relaxam cu sponsorele"


Ultimul update: Vineri 12 Iulie 2013 00:19
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2013 16:59
Categorie: Bacalaureat 2018

Nu toti elevii au avut emotii la Bacalaureat 2013. Unii nici nu s-au gandit sa dea la BAC, cum ar fi un tanar din Dambovita, caruia prietenii ii spun "Alex Belea".

Acesta a povestit pentru Stirile ProTV ca in loc de Bacalaureat a preferat sa mearga la mare.

"Am prins marea, ma. Nu vezi ce bronz am prins de la mare. Am sarit pe roti, prin apa, femeile m-au muscat, le-am zis, plecati, ca sunt alarmat. Cred ca m-am dat cu ulei si de-asta se vede asa."

"Vara asta am fost la mare, m-am distrat, cluburi, fete, sponsori, de toate. Am zis lasa BAC-ul anul asta, data viitoare. Am zis ca o fac lata, era soarele cam agitat, pielea mea cam nebronzata si m-am dat cu toate alea. Ce pot sa zic asa, sunt un tip modest, am vorbit cu fete multe, am intrat in conversatii, dansuri, filmari si acolo. Fetele veneau la mine, felicitari pentru corpul asta."

alex belea 2
"Veneau la mine bete, in cluburi, ma muscau de gat, le-am dat la o parte usor, ca nu e chiar asa. Sa nu lase semne ca e grav, pielea mea e sensibila, foarte sensibila. Daca si-a pus dintii aici, e crima. Incercau niste saruturi, mai imi furau un sarut, doua. M-am distrat super tare. In timp ce altii dadeau BAC-ul, eu stateam la soare, ma relaxam, cu "sponsorele mele", mai le luam le brate, mai una-alta, ma dadeam cu crema, mai stateam aplecat, mai indoit, mai dansuri, filmari, v-am zis, a fost super tare. Cine are muschi are femei si are bani. Acuma, ce pot sa zic. ", a declarat Alex "Belea".
VIDEO PROTVPLUS.RO