PERLE BAC 2013 de la limba romana: "N-am model, ca nu citesc. O sa am pana in sesiunea de toamna"

Ultimul update: Sambata 06 Iulie 2013 07:01
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2013 18:13
Categorie: Bacalaureat 2018

PERLE BAC 2013 - "Nu am un model, pentru ca nu prea citesc. Dar, daca dati acelasi subiect, o sa-mi aleg, pentru sesiunea de toamna." Iata ce a scris un absolvent de liceu la un subiect ce valora o treime din nota finala a probei de limba romana.

PERLE BAC 2013 - Elevii care au sustinut, luni, proba la limba si literatura de la examenul de bacalaureat  2013 au oferit si in acest an "perle" memorabile, printre care:

"Eu il iubesc pe Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si e foarte bun in politica. A dus fetele la vot in costum de baie si face Invierea pe plaja. L-am prins odata in club ametit si a dat noroc cu mine, nu s-a jenat."

"N-am model ca nu prea citesc. O sa am pana in sesiunea de toamna. Dar cred ca dati alt subiect."

"Am un var carciumar care este modelul meu. La el la bar vine si primarul si n-are treaba cu SANEPID-ul sau controale. Acum isi face terasa pe faleza. La el sunt numai bucati."

BACALAUREAT 2013. Barem matematica. Calculeaza-ti nota

"Eu il iubesc pe Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si e foarte bun in politica. A dus fetele la vot in costum de baie si face Invierea pe plaja. L-am prins odata in club ametit si a dat noroc cu mine, nu s-a jenat."

"Modelul meu este Ilie Nastase, pentru ca nu ii pasa de gura lumii si s-a insurat de multe ori. Cand l-a suparat cineva i-a dat-o la temelie."

Sunt perfect conectati la prezentul care include actori politici, climat economic si mai ales episoade de can-can! Candidatii- cei mai mult majori, restul la un pas de majorat- si-au selectat modele reale, nu ca parintii lor- din carti. Argumentele sunt insa, de multe ori, cel putin surprinzatoare.

"As vrea sa ajung ca Steve Jobs, cel care a descoperit telefonul mobil (nu dau nume) si tableta. Pentru ca a fost inteligent si insistent a facut miliarde de dolari. Pacat ca a murit tanar, eu voi merge mai des pe la doctor. Si poate voi face si eu descoperiri importante, sunt pasionata de tehnologie."

"Eu il admir cel mai mult pe LOUIS AMSTRONG, primul om care a pasit pe luna. A avut curaj, pentru ca racheta putea sa explodeze cu o bomba pusa de rusi. De atunci, cand fac ceva important zis ca e un pas mare pentru mine. Dar daca pasul a fost facut intr-un studio de filmat, cum spun unii, nu-l mai vreau ca model."

"N-am model ca nu prea citesc. O sa am pana in sesiunea de toamna. Dar cred ca dati alt subiect."

"Eu il aleg pe Nelson Mandela pentru ca mi-a placut filmul cu Morgan Freeman. El a spus ca inchisoarea nu e asa rea, daca dupa aia scapi si esti fericit. Pacat ca am inteles ca moare."

"Modelul meu este tatal meu care este preot la parohia mare din centru. Il asculta toata lumea, are un program lejer si venituri bune. Imi plac si Papa Paul si Patriarhul, care fac biserici mari si oamenii sunt fericiti."

"Modelul meu de viata sunt eu insumi, lucrez ca ospatar la MAI si sunt foarte mandru. la ora 8 incepe nebunia, cu cafele, ceaiuri si de mancare la majoritatea din unitate."

30 de puncte a valorat acest subiect la bacalaureat, profil real. Dincolo de nota, rezultatul final al alegerii facute de adolescenti se va afla peste cel putin 10 ani.
 

 

BACALAUREAT 2013. Subiectele la matematica si istorie au fost publicate. Calculeaza-ti aici notele

BACALAUREAT 2013. Subiectele la matematica si istorie au fost publicate. Calculeaza-ti aici notele

Simulare BAC 2018

Rezultate simulare Bacalaureat 2018. Mai puţin de 40% dintre elevi au medii peste 6

REZULTATE FINALE BAC 2017 TOAMNĂ. Notele au fost afișate pe EDU.RO

Bac 2017. Ce notă a luat tânărul care a spus că se face polițist dacă ia examenul și infractor dacă pică

Ce note au luat acum la BAC elevii din Dâmbovița cu lucrările la istorie anulate în vară

REZULTATE BAC 2017 TOAMNĂ. Notele au fost afișate pe EDU.RO

Modificări importante la examenul de Bacalaureat. Anunțul Ministerului Educației

Elevi

Cum au încercat 7 elevi să copieze la Bacalaureat

BAC 2017. ”Vreau să mă fac polițist. Dacă nu, infracțiuni”

Bacalaureat 2017, sesiunea de toamnă. 39.500 de absolvenţi susțin azi prima probă

Rasturnare de situatie in cazul celor doi elevi din Dambovita, eliminati din Bac. Ce arata analiza grafologica a lucrarilor

Ce se va intampla cu elevii din Dambovita eliminati de la Bac pentru scrisuri diferite. FOTO cu lucrarile

BAC 2017. Inscrierile pentru a doua sesiune de bacalaureat incep azi. Pentru prima data, examenul incepe cu probele scrise