Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea 2 februarie 2018. Temperaturi de până la 15 grade, în mai multe zone

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vineri o să plouă slab în vestul şi sud-vestul ţării, dar în rest se anunţă vreme bună. Vântul se va înteţi în sud-vestul, vestul ţării şi pe litoral, iar pe crestele montane va sufla tare. Maximele vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade.

Cum va arăta vremea în fiecare regiune:

În Dobrogea şi Bărăgan, în orele dimineţii este posibil să fie puţină ceață, dar mai târziu avem soare şi vântul se va înteţi pe litoral. Temperaturile se vor menţine ridicate pentru început de februarie.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei este puţină ceaţă în primele ore ale zilei. Vom zări şi soarele pe parcursul zilei şi maximele termice ajung până la 11-12 grade Celsius.

În restul Moldovei vor fi înnorări în zonele nordice, dar în rest se anunţă o zi frumoasă. Temperaturile cresc uşor faţă de ziua trecută.

Citește și
Vreme
Vremea în următoarele două săptămâni. Ploi și ninsori, în mai multe zone ale țării

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme închisă şi va ploua pe spaţii mici. Valorile termice cresc puţin şi vor ajunge până la 11 grade Celsius.

În vestul ţării, norii vor fi numeroşi şi vin ploi slabe, iar la munte aşteptam lapoviţă. Se înteţeşte vântul, iar maximele ajung pe la 12 grade Celsius. Pe timpul nopţii, ploile vor fi consistente, se vor extinde şi vor cuprinde jumătatea vestică a ţării.

În centrul României, dimineaţa este ger în depresiuni; vor fi înnorări, dar apare şi soarele pe parcursul zilei. Vântul va sufla tare pe crestele montane, iar temperaturile maxime ajung până la 10 grade Celsius.

În Oltenia avem atmosfera închisă cu mulţi nori şi ploi slabe locale. În zona de munte, va fi lapoviţa şi vântul va avea intensificări.

În ţinuturile sudice se anunţă încă o zi frumoasă de primăvară cu temperaturi de până la 15 grade Celsius în Lunca Dunării.

BUCUREȘTI

În Bucureşti, vineri avem vreme frumoasă, apar câţiva nori pe timpul nopţii, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Maxima termică va ajunge pe la 12-13 grade, iar minimă la 2-3 grade.

Sâmbătă, se încălzeşte şi mai tare, iar la amiază vom avea 16 grade Celsius. Norii apar trecător şi pot veni câteva reprize de ploaie în special pe timpul nopţii. Duminică, se mai răceşte, dar tot cald o să fie. Se anunţă vreme frumoasă dar vântul va avea intensificări. Pe timpul nopţii minimă coboară la - 2... - 3 grade Celsius. Luni nu se schimba mare lucru, Temperatura aerului se va menţine ridicată pentru luna februarie şi vântul va fi activ.

LA MUNTE

La munte, vin ceva ploi slabe în Carpaţii Occidentali şi în vestul Meridionalilor, iar pe creste aşteptăm lapoviţa şi ninsoare. La noapte, precipitaţiile se vor extinde şi vor fi mai consistente în jumãtatea de vest a tãrii.

Vântul va sufla tare pe creste, iar temperaturile mai cresc şi vor depăşi cu mult normalul perioadei.

Sâmbătă prindem tot vreme nefiresc de caldă, dar cu precipitaţii pe suprafeţe mari. Întâi ploi cu lapoviţă, apoi ninsoare. Vântul se intensifică şi pe creste va depăşi la rafală 80 km/h.

Duminică se răceşte semnificativ, vor fi ninsori locale şi viscol. Luni avem vreme bună şi doar prin Orientali o să mai ningă sporadic.Vântul se va înteţi pe creşte

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult