Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Legendarul baschetbalist Kareem-Abdul Jabbar, internat de urgență în spital după ce a căzut în timpul unui concert

Kareem-Abdul Jabbar, 76 de ani, legendarul baschetbalist american, a fost internat în spital după ce a căzut în cursul unui concert şi şi-a fracturat şoldul, conform unui comunicat al partenerei sale comerciale Deborah Morales.

Abdul-Jabbar urmează să fie unei supus unei intervenţii chirurgicale după "căzătura accidentală" suferită în timp ce participa la un concert la Los Angeles, informează AFP, citată de Agerpres.

Emblematicul jucător de 2,18 m a fost de şase ori campion al NBA şi de şase ori MVP (cel mai bun jucător) în cursul ultimelor 20 de sezoane din liga profesionistă nord-americană de baschet.

El a debutat în NBA în 1969 alături de Milwaukee Bucks, pe care a condus-o în 1969 la primul său titlu de campioană a NBA. Transferat la LA Lakers în 1975, unde a jucat alături de coordonatorul de joc Magic Johnson, el a câştigat cinci titluri în anii '80. Jabbar s-a retras în 1989.

Kareem-Abdul Jabbar a deţinut multă vreme recordul de puncte în NBA stabilit în 1984. Emblematicul prag de 38.387 pct nu a fost depăşit decât în februarie 2023 de superstarul lui Lakers, LeBron James.

Citește și
Ionuț Doldurea, Crevedia
Cluburile CSU și SCM Craiova, sponsorizate de o companie al cărui acționar este și Ionuț Doldurea

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult