Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristiano Ronaldo doboară recorduri pe YouTube. Ce s-a întâmplat pe contul lui CR7 în doar 90 de minute

Canalul legendarului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, actualul star al echipei saudite Al-Nassr, UR Cristiano, a doborât mai multe recorduri ale platformei YouTube.  

Canalul lui CR7 a atras un milion de urmăritori în 90 de minute, zece milioane în 11 ore şi peste 20 de milioane în prima zi, iar după o zi are aproape 65 de milioane de abonaţi, transmite EFE.

''Este ideea lui Cristiano, care încearcă să fie aproape de fanii săi şi să transmită mesaje lumii. El este prezent în deciziile de conţinut, tematică şi este principalul protagonist'', a declarat Tomas Froes, directorul executiv al companiei Dentsu Creative, responsabilă cu gestionarea canalului, joi, la prezentarea rezultatelor.

De la publicarea primelor clipuri video, pe 21 august, cele 56 de materiale au înregistrat peste 500 de milioane de vizualizări, confirmând că fostul atacant al echipelor Manchester United şi Real Madrid este sportivul cel mai urmărit pe platformă şi va fi prima persoană care va depăşi un miliard de urmăritori pe toate reţelele de socializare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult