Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au făcut trei femei din Iași după ce au fost prinse la ieșirea din magazin cu 9 electrovalve și 11 aspersoare sub fuste

Trei femei din Iași care au furat 9 electrovalve și 11 aspersoare, ascunse sub fuste, au fost condamnate cu suspendare, deși aveau mai multe condamnări la activ pentru furt. Motivul a fost că au copii mici de întreținut.  

O femeie din Iași a fost condamnată în primă instanță la 1 an și 10 luni, iar cele două complice ale sale la câte 1 an și 6 luni de închisoare pentru furt, însă toate pedepsele sunt cu suspendare, deși cele trei hoațe aveau mai multe condamnări la activ, tot cu suspendare, pentru furt, scrie Ziarul de Iași.

Motivul invocat de instanță a fost că cele trei femei au copii de crescut.

Cele trei femei au furat în aprilie 2022 dintr-un magazin din Uricani 9 electrovalve, un controler de exterior și 11 aspersoare telescopice. Două dintre femei și-au băgat bunurile în valoare totală de 2.500 de lei sub fuste, la lenjeria intimă, în timp ce a treia a stat ”de șase”.

Hoațele au fost date de gol de sistemul de securitate de la ieșirea din magazin, după care au devenit agresive cu agenții de pază, înjurându-i și aruncând pe jos produsele furate pe care și le scoteau de sub fuste.

Citește și
hot rusia
Un bărbat a furat 53 de telefoane iPhone în prima lui zi de muncă la un magazin de electronice. VIDEO
Au spus că au furat pentru că aveau nevoie de bunuri pentru gărdina lor

Infractoarele nu au dovedit nicio urmă de vinovăție în fața judecătorului, lidera grupului, în vârstă de 25 de ani, spunând nonșalantă că avea nevoie de bunurile furate în grădina sa.

Aceasta a mai fost condamnată, tot pentru furt, chiar în timp ce era judecată în dosarul de față, dar pedeapsa a fost doar de muncă în folosul comunității.

La rândul ei, o complice de 19 ani, cu trei copii și însărcinată în momentul furtului, fusese, de asemenea, condamnată pentru furt, la fel și cea de-a treia membră a grupului, de 53 de ani, cu 7 copii.

Copiii au fost și motivul pentru care Judecătoria Iași le-a condamnat pe toate cu suspendare. Sentința poate fi însă atacată cu apel. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult