Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Arhiepiscopia Tomisului, mesaj pentru credincioși: ”Puteți trimite pomelnice și prin PAYPAL”

Arhiepiscopia Tomisului și-a anunțat credincioșii, sâmbătă, că, de acum înainte, pot trimite pomelnice și prin intermediul platformei electronice de plăți PayPal.

”În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea "Add Note" - mai spun reprezentanții bisericii.

Mai mult, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului este indicat și link-ul de donație prin PayPal. Iar după ce accesează acest link, enoriașii sunt întâmpinați cu următorul mesaj:

”Donează către Arhiepiscopia Tomisului. Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. "Frate ajutat de frate - cetate întărită" (Pilde 18:19)” - făcând astfel referire la postul Radio Dobrogea, care aparține Arhiepiscopiei. 

Reacţia purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a declarat că a fost aleasă această metodă după ce mai mulţi credincioşi au solicitat găsirea unei soluţii moderne pentru a putea face donaţii.

Citește și
sfanta parascheva 2021, pelerinaj, credinciosi, iasi, biserica, moaste
Credincioșii, fără frică de coronavirus la Sfânta Liturghie de la Iași: „Eu mă tem doar de Dumnezeu, în rest, de nimic”

„Odată cu pandemia, slujbele Bisericii au început să fie difuzate online aşa că din ce în ce mai mulţi credincioşi din afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, iar unii dintre aceştia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să poată transmite donaţii către Arhiepiscopie. Aşa că am apelat la această metodă modernă şi pentru că tehnologia a permis şi includerea unui text odată cu donaţia făcută, am oferit această posibilitate credincioşilor de a-şi scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a transmis Eugen Tănăsescu, conform news.ro.

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult