Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elena Lasconi este noul președinte al USR. Câți membri ai partidului au votat-o

Your browser doesn't support HTML5 video.

Elena Lasconi este noul președinte al USR, după ce au votat-o aproape 70% dintre membrii partidului.

Primarul din Câmpulung Muscel a reușit astfel să preia conducerea formațiunii politice din primul tur al alegerilor interne, iar joi se va înscrie oficial și în cursa din partid pentru alegerile prezidențiale.

Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt USR: „Cu un procent de 68,14% dintre voturile exprimate, Elena Lasconi este noul președinte USR.”

Într-o rochie casual și cu teniși, primarul din Câmpulung a luat cuvântul în noua sa calitate, cea de șef al Uniunii Salvați România.

Elena Lasconi, președinte USR: „De astăzi începe reconstrucţia USR şi vom lucra mai uniţi şi mai determinaţi ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democraţiei din România.”

Citește și
Elena Lasconi
Elena Lasconi: „Căsătoria o văd între un bărbat şi o femeie. Susţin parteneriatul civil cu toată fiinţa mea”

Elena Lasconi a anunțat că nu își dorește să continue alianța cu partidele de dreapta, cu care USR a mers în alegerile din 9 iunie.

Noul președinte s-a ferit să precizeze dacă este de acord cu o alianță cu PNL, chiar dacă partidul lui Nicolae Ciucă a sugerat că și-ar dori susținerea USR în alegerile prezidențiale.

Elena Lasconi, președinte USR: „Este vorba de a lua o decizie împreună cu toată conducerea. Vreau să iau legătura și cu cei din filaliale pentru că acolo au fost foarte multe meciuri în legătură cu această alianță și știu situații ciudate care s-au întâmplat.”

Congresul USR se reunește duminică și tot atunci Elena Lasconi va fi validată oficial drept candidat la prezidențiale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult