Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Trump m-a violat și când am scris despre asta a negat”. Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de fostul președinte

Fosta jurnalistă E. Jean Carroll a făcut o serie de mărturisiri, miercuri, la tribunal, în procesul în care Donald Trump este acuzat că ar fi violat-o.

„Sunt aici pentru că Donald Trump m-a violat și când am scris despre asta a spus că nu s-a întâmplat nimic. A mințit și mi-a ruinat reputația și sunt aici să încerc să-mi recapăt viața”, a declarat Jean Carroll, potrivit CNN.

Fosta jurnalistă l-a dat în judecată pe Trump pentru agresiune și defăimare, susținând că ar fi violat-o în dressingul unui magazin de haine, în primăvara anului 1996, apoi a defăimat-o ani mai târziu, după ce ea a făcut publice acuzațiile. Trump a negat în mod repetat povestea femeii.

Înainte de a fi audiată Carroll, fostul manager al magazinului, Cheryl Beall, a depus mărturie timp de o oră în calitate de martor principal în proces.

Beall a lucrat la magazinul de lux timp de 10 ani, până în 1998, având biroul la etajul 6, lângă raionul de lenjerie intimă, unde spune Carroll că ar fi fost violată de Trump.

Citește și
Donald Trump, pizza
VIDEO. Donald Trump și-a întrebat fanii dacă vor o felie de pizza mâncată pe jumătate de el. Toată lumea: ”Nuu!”

Ea a prezentat juriului un plan al etajului 6 din acea perioadă, descriind amenajarea și cabinele de probă ca mai multe camere din lemn, înalte până la tavan. Ușa cabinei de probă se bloca automat după ce era închisă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult