Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Violenţe între suporterii englezi şi cei olandezi înaintea celei de-a doua semifinale de la EURO 2024. VIDEO

O altercaţie între suporterii Olandei şi Angliei a izbucnit în faţa unui restaurant din Dortmund, miercuri, cu doar două ore înaintea semifinalei EURO 2024 dintre cele două selecţionate de fotbal, informează DPA.

Dortmund a fost gazda acestui meci câştigat în final cu 2-1 de Anglia, care s-a calificat în finală, iar sărbătoarea fanilor fotbalului a fost în mare parte paşnică în timpul zilei.

Cu toate acestea, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, două grupuri de persoane din ambele tabere s-au atacat reciproc la restaurant. Au fost aruncate obiecte iar oamenii au fost răniţi. Forţele de ordine s-au prezentat la faţa locului pentru a lua măsuri, a precizat purtătorul de cuvânt.

În videoclipurile postate pe reţelele de socializare au arătat momentul altercaţiei şi, conform anumitor informaţii, au existat probele şi în zona publică de vizionare.

Citește și
anglia
Selecţionerul Olandei, după înfrângerea în faţa Angliei: Suntem dezamăgiţi de rezultatul final. Este dificil de acceptat

Aproximativ 100.000 de suporteri olandezi au mărşăluit prin centrul oraşului miercuri, înaintea meciului, cântând şi sărbătorind în timp ce se îndreptau către stadion şi zonele publice de vizionare.

Potrivit poliţiei, acesta a fost cel mai mare marş al fanilor care a fost văzut vreodată la Dortmund. În oraş au fost şi aproximativ 25.000 de suporteri englezi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult