Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a încercat să fure o mașină de poliție în Italia și i-a bătut pe agenții care au intervenit

Un român de 21 de ani din Italia a fost reținut, luni, după ce a încercat să fure o mașină de poliție și i-a bătut pe ofițerii care au intervenit ca să îl oprească, potrivit Ravenna Today.

Tânărul a vrut să fure o mașină parcată pe o stradă din localitatea Cervia, fără să își imagineze că autoturismul aparține poliției din localitate, pentru că nu avea însemnele specifice.

Un agent l-a observat când s-a urcat în mașină și s-a grăbit să îl oprească, însă românul a început să îl înjure și să îl lovească. 

La întreaga scenă a asistat un poștaș care a mers la o secție de poliție din apropiere și le-a povestit agenților ce s-a întâmplat. Mai mulți ofițeri au intervenit să îl calmeze pe tânăr, însă și aceștia au fost bătuți de român și au avut nevoie de până la șapte zile de spitalizare.

În cele din urmă, polițiștii au reușit să îl rețină pe tânărul de 21 de ani, care urmează să fie judecat pentru o serie de infracțiuni.

"Astfel de incidente serioase arată cât de periculoasă este munca polițiștilor, care își riscă viețile în fiecare zi ca să asigure siguranța tuturor", a declarat primarul din Cervia, Massimo Medri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult