Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Italia a fost împușcat din greșeală de soțul unei barmanițe. Confuzia care a dus la acest incident

Un român stabilit în Italia a fost împușcat din greșeală de soțul unei barmanițe, după ce a fost confundat cu agresorul femeii. Aceasta fusese agresată de un individ în barul unei benzinării din Borgo Mantovano, Lombardia.

Românul, în vârstă de 40 de ani, a fost împușcat din greșeală după ce un individ s-ar fi luat de o barmaniță. Soțul femeii a apărut în incinta barului înarmat și pregătit să-și răzbune soția. 

Asta a și făcut, însă ținuta lui a fost greșită. Astfel că, românul a fost împușcat din greșeală, scrie Brescia Today.

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 6:30. În acel moment, soțul, furios și înarmat cu un pistol (deși nu avea permis de port-armă), ar fi apărut la bar cu intenția de a-l face să plătească pe bărbatul care îi hărțuise soția cu puțin timp înainte. Femeia, după ce și-a terminat tura, a raportat hărțuirea imediat ce s-a întors acasă și l-a descris în detaliu pe presupusul agresor. Bărbatul în vârstă de 38 de ani s-a întors în bar, a scos arma și a tras, însă a rănit persoană nepotrivită. În câteva minute, la fața locului au ajuns două echipe de carabinieri, precum și o ambulanță și un paramedic care l-au tratat pe bărbatul rănit, care prezenta răni la picior și o plagă împușcată în gambă. Bărbatul a fost transferat la spitalul din Pieve di Coriano, și nu se află în pericol.

Pe de altă parte, bărbatul în vârstă de 38 de ani care l-a împușcat pe român s-a predat la poliție, recunoscându-și vina.

Citește și
Roman Kostomarov
Unui fost campion olimpic rus la patinaj artistic i s-au amputat ambele picioare. Ce s-a întâmplat

Acesta fost arestat pentru vătămare corporală gravă, însă nici tentativa de omor nu a fost exclusă. De asemenea, el va fi cercetat și pentru port ilegal de arme.

Bărbatul este client fidel al poliției din zonă și este cunoscut ca fiind autorul a mai multor jafuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult