Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cutremur cu magnitudinea 5,6 a lovit Turcia. O persoană a murit și alte zeci au fost rănite

Un cutremur cu magnitudinea 5,6 a avut loc, luni, în provincia Malatya din Turcia, a anunțat Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor și a situațiilor de urgență (AFAD).

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 6,96 kilometri la ora locală 12:04 (9:04 GMT), fiind centrat în districtul Yeșilyurt din oraș.

Șeful AFAD, Yunus Sezer, a precizat că o persoană a murit, în timp ce 69 au fost rănite în timpul cutremurului.

Potrivit informațiilor preliminare de pe site-ul AFAD, mai multe clădiri ar fi fost distruse în urma acestui seism, iar echipe de căutare și salvare au fost trimise în regiune.

"După cutremurul cu magnitudinea de 5,6 care a avut loc în districtul Yeșilyurt din provincia Malatya, s-a stabilit că s-au prăbușit clădiri, iar echipele noastre de căutare și salvare au fost trimise rapid în regiune și au început să lucreze", a precizat AFAD, potrivit Daily Sabah.

Citește și
Cutremur
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 a avut loc pe insula japoneză Hokkaido

Cutremurul de luni a devenit cel mai recent seism major care a zguduit sudul Turciei, în timp ce regiunea se află într-un proces amblu de reconstrucție în urma cutremurelor masive anterioare care au ucis peste 50.000 de persoane în sudul Turciei și în nord-vestul Siriei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult