Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu în vârstă de 50 de ani aflat într-un Lamborghini a fost răpit și bătut în timp ce căuta o casă

Un cuplu în vârstă de 50 de ani a fost răpit și agresat în acest weekend în timp ce se afla în căutarea unei case în Connecticut, a declarat poliția.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază în orașul Danbury, când un grup de șase bărbați a lovit intenționat cu spatele mașina sport Lamborghini a cuplului înainte de a-i forța să intre într-o dubiță, potirivit Yahoo News.

Agresorii care locuiesc în Florida au bătut cuplul cu o bâtă de baseball, le-au legat cu bandă adezivă mâinile și picioarele și i-au acoperit ochii victimei de sex masculin. Unii membri ai grupului au plecat apoi cu Lamborghini-ul, în timp ce ceilalți au încercat să fugă cu victimele în dubă.

„Se pare că au fost loviți cu o bâtă. Bărbatul era vânăt și avea fața umflată”, a declarat poliția.

Un martor a alertat forțele de ordine și a urmărit duba până când aceasta a pierdut controlul și s-a prăbușit. Poliția a reușit apoi să prindă cei patru bărbați din dubă și să elibereze cuplul răpit. Ceilalți doi bărbați au fost arestați ulterior.

Citește și
Jennifer Lopez si Ben Affleck
Jennifer Lopez şi Ben Affleck au apărut împreună în public timp de mai multe luni, deși erau despărțiți

Poliția a declarat pentru WABC că cele două victime au fost duse la spital și se recuperează în urma rănilor, care nu le pun viața în pericol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult